Apartament LemaićČiovo Arbanija - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Arbanija și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament Lemaic este situat în Arbanija, pe insula Ciovo, care este conectat la orașul Trogir printr-un pod. Este situat la primul etaj al unei case de familie, are o intrare separată și o suprafață mare de 72 m2. Este format din două camere duble și o cameră cu două paturi, sufragerie, bucătărie, baie și balcon. De asemenea, apartamentul are o terasă estică, cu o vedere frumoasă la mare, Golful Kastela și orașul Split, și o terasă vestică, mai mică, cu duș în aer liber. Apartamentul este complet echipat pentru o ședere confortabilă de 6 persoane. Este dotat cu aer condiționat, TV și satelit și posibilitatea de a utiliza o conexiune la internet (Wi-Fi). Casa este la cca 150 m de mare și 400 m de supermarket. Are parcare proprie cu două locuri de parcare disponibile pentru oaspeți. Partea de sud a casei se învecinează cu livezi de măslini și pin, astfel încât să fie potrivită pentru odihnă și plăcere pentru cei care doresc liniște și liniște la umbra terasei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile în timpul sejururilor mai lungi și, mai des, dacă este necesar. - În tarif sunt incluse chirii zilnice, taxe de călătorie, lenjerie, prosoape, bucătărie complet utilată cu ustensile și ustensile, apă, electricitate și gaz, aer condiționat, internet wireless și parcare. - Plata în avans este de 30% din prețul total al aranjamentului. Plata în avans se face prin depunerea de bani într-un cont bancar. Restul până la prețul complet al aranjamentului va fi plătit la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Aeroport: 11 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
La o distanță de aproximativ 3 km cu mașina sau cu barca, se află orașul Trogir, a cărui listă a patrimoniului mondial UNESCO se datorează frumuseții și valorii sale UNESCO. Trogir încântă vizitatorii cu monumente culturale și istorice și străzi mici, precum și colecții de artă cu numeroase capodopere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lemaić
Dijana Petković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Apartament Lemaić listare a fost vizualizat de 26081 ori de la 15.02.2016.