Casă de piatră House NinoBale - Istria

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa Nino este situată în satul Krmed, o așezare la 7 km nord-est de municipiul Bale. Este situat pe drumul județean Bale–Smoljanci–Svetvinčenat. Este la doar 8 minute cu mașina de Bal și la 25 de minute de Rovinj. Dacă ești în căutarea unei cazări departe de zgomotul orașului, dar în același timp suficient de aproape de toate destinațiile din jur, aceasta este alegerea perfectă pentru tine. Cea mai apropiată plajă din Bala (Colone sau San Polo) este la doar 13 km cu mașina, iar plaja Cisterna este la 16 km. Întreaga casă, grădina, cărbune și grătar de lemne vă stau la dispoziție. Cazare ideala pentru o familie cu copii si animale de companie. Casa a fost construită în stilul caracteristic istrian, este acoperită cu piatră. Este moștenirea noastră, așa că suntem deosebit de atașați de ea. Are doua dormitoare, living si bucatarie, baie si terasa acoperita. In fata casei este o curte imprejmuita in care poti sta in liniste. Animalele de companie sunt binevenite! Locuim in Rovinj si venim la Krmed cu programare. Vă respectăm intimitatea

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Suntem de acord asupra metodei de plată în avans și a sumei în momentul rezervării. Plata obișnuită în avans este de 20% din prețul total. Restul se plătește în numerar la sosirea la apartament. Un sejur mai scurt de trei nopți se percepe cu 30% mai mult. Ora obișnuită de sosire de la 14:00 și ora de plecare până la 10:00. Ora de sosire și de plecare, alta decât cea de mai sus, se pot stabili cu gazda, în funcție de posibilitate. Vă rugăm să ne informați despre ora planificată a sosirii, deoarece locuim în Rovinj și avem nevoie de o anumită oră pentru a veni și vă primim personal. In cazul impiedicarii din cauza angajamentelor de munca, la sosire va vom da instructiunile necesare pentru intrarea in facilitate. Actualizăm periodic calendarul de rezervări!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Stimați oaspeți, în cazul imposibilității sosirii din motive justificate, puteți anula cu 30 de zile înainte de data rezervată de sosire cu rambursarea 100% a avansului. Dacă anulați cu 30 de zile înainte de sosire, vom păstra depozitul integral.
Distante
  • Mare: 13 km
  • Plajă: 13 km
  • Alimentara: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 6 km
  • Disco club: 20 km
  • Casino: 20 km
  • Parcul Național: 22 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul apartamentului este afisat pe zi. Animale de companie 10,00 euro pe zi, achitați la sosire. Casa este complet utilata, aer conditionat cu doua dispozitive. Bucatarie noua dotata cu masina de spalat vase, gătit cu inducție, cuptor, cuptor cu microunde. Pretul include lenjerie de pat, prosoape pentru utilizare in apartament, utilizarea aerului conditionat, WIFI, curatenie finala, loc de parcare in curte. În casă este disponibilă o mașină de spălat. Patut la cerere gratuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casă de piatră House Nino
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Szigetszentmiklós, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Casa Nino

Casa este situata intr-un loc linistit, usor accesibil. Bucataria, zona de gratar si gradina sunt bine dotate. Loc perfect curat, lenjerie de pat sofisticată, pat confortabil. Este aproape de mai multe locuri și plaje frumoase. Proprietarul este foarte amabil și de ajutor. Multumesc pentru tot.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Sandra Miletić Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Salut! Mulți ani de experiență în închiriere, concentrarea pe satisfacția oaspeților, locația excelentă a casei și investiția continuă în calitate sunt motivele pentru a ne contacta cu încredere. Va fi plăcerea noastră să vă oferim cazare într-unul dintre apartamentele noastre în timpul șederii dumneavoastră în frumoasa noastră Rovinj, așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!

Casă de piatră House Nino listare a fost vizualizat de 30933 ori de la 13.01.2019.