Casa de vacanta SoleRab Barbat - Insule croate

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab Barbat și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Aceasta este o casă recent renovată de 200 de ani. Este potrivit pentru familiile cu copii. Spațiul este de aproximativ 80 m2 pe două etaje. La parter există o bucătărie, sufragerie, living, baie cu duș și cămară. Două dormitoare și o altă baie cu cadă sunt la etaj. Un dormitor are un pat dublu 160x200 cm. Al doilea dormitor (dormitorul copiilor) are un pat ridicat de 140x200 cm (patul IKEA Stora), iar sub pat se află o canapea la aceeași dimensiune atunci când este scoasă. Dormitorul copiilor este echipat cu jucării, cărți de colorat, creioane. Cel mai apropiat magazin este la aproximativ 1 km și cel mai bine este să mergi la cumpărături cu mașina. Cea mai apropiată plajă se află la aproximativ 500 m.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Primul check-in: 16:00 Plecarea nu mai târziu de 12:00 În cazul în care există o posibilitate de abatere de la datele menționate pentru sosire și plecare, gazda va întâlni oaspeții în funcție de posibilități. Pentru sejururi mai mici de 4 nopți, prețul este cu 30% mai mare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții au acces la wifi, Smart TV cu servicii de streaming Netflix și Prime Video, TV prin satelit, pian, aer condiționat, mașină de spălat vase, mașină de spălat, uscător, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prăjitor de pâine, fier de călcat și placă de călcat, uscător de păr, terasă, parcare. Există, de asemenea, elemente esențiale (sare, zahăr, ulei, oțet, mașini de spălat vase și detergenți, șampon pentru păr și corp, balsam, săpun, lenjerie, prosoape).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Sole
Jelena Hodak Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Casa de vacanta Sole listare a fost vizualizat de 6105 ori de la 29.06.2016.