Apartament HodakHvar Basina - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Basina și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casă și apartamente nou decorate într-un golf liniștit Basina de pe insula Hvar. Locație perfectă pentru o vacanță liniștită, înconjurată de natură și mare și totuși aproape de diverse locații de pe insula Hvar ideală pentru plimbări de seară, petrecere a timpului, ieșire la drum. Doar 5 km cu mașina până în primul oraș important Vrososka, sau 2 km pe jos sau cu bicicleta între livezi de măslini și podgorii. Distanța de Jelsa și Orașul Vechi este de numai 8 km cu mașina. Portul de feribot din Orașul Vechi este la 10 km, iar în Sucuraj, 60 km. Casa este situată în golful Mala Basina, la doar 30 de metri de mare și plajă, și este conectată de golfurile Vela Basina și Rosohotnica, pe care le puteți ajunge în doar 5 minute de mers pe coastă. Dacă doriți să vă relaxați, să vă bucurați de soare și de mare fără aglomerație și zgomot și totuși vedeți tot ce vă oferă insula Hvar, Basina este locul ideal pentru dumneavoastră. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă vă decideți să vă rezervați un apartament pentru vacanța dvs., trebuie să plătiți 30% din suma totală, iar voi să plătiți restul după ce veniți la noi. Ora de plecare sau de plecare este de obicei până la ora 10 dimineața, iar ora de sosire sau check-in începând cu ora 12 noaptea, dar totul poate fi aranjat dacă vi se potrivește altă dată. Încercăm mereu să fim cât mai flexibili și în serviciul dvs.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Datorită situației cu COVID-19 și în caz de imposibilitate de sosire și anularea rezervării, cu până la 14 zile înainte de sosire, rambursarea integrală a avansului, iar de la 1-14 zile înainte de sosire, proprietarul păstrează avansul în întregime.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Port: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Lenjerie de pat, prosoape, taxe turistice și parcare sunt incluse în preț. De asemenea, întotdeauna ne pregătim și lăsăm o băutură binevenită pentru oaspeții noștri. Pentru toate întrebările și serviciile suplimentare, vă stăm mereu la dispoziție prin e-mail, telefon sau personal dacă decideți să vă petreceți vacanța alături de noi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Hodak
Vladimir Hodak Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Vino la apartamentele de la Hodak, în golful liniștit al bazinului de pe insula Hvar. Numele meu este Vladimir și voi fi împreună cu familia mea ca gazdă. În timpul vizitei, unul dintre noi va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, vă va ajuta să vă faceți vacanța cât mai bine posibil.

Apartament Hodak listare a fost vizualizat de 20276 ori de la 15.11.2016.