Apartamente HarmonijaBaška Voda - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Harmonia modern echipate sunt alegerea perfectă pentru o vacanță confortabilă în familie sau pentru cuplurile care caută cazare confortabilă în apropierea plajei. La aproximativ 200 de metri de plaja Nikola, într-o zonă atractivă din Baška Vodă și nu departe de centru, cu o vedere frumoasă laterală a mării și a muntelui Biokovo. Oferim cazare în apartamente verzi și portocalii, destinate 2 adulți cu 2 copii mici și într-un apartament turcoaz pentru 2 adulți cu ev. 1 copil. Fiecare apartament este de 40m2, are un dormitor mare, zonă de living care include o bucătărie complet utilată, masă și scaune și o canapea extensibilă, baie și terasă. Apartamentele verzi și portocalii sunt situate la primul etaj al casei de familie și au balcoane mari, cu vedere la mare, în timp ce apartamentul turcoaz este situat la subsolul casei, fără vedere la mare, cu o terasă mare și scaune. Fiecare apartament este complet echipat, oferind curățenie și culori strălucitoare, care cu siguranță te vor face să te simți confortabil și să ai o vacanță frumoasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea dvs. va fi confirmată printr-o reducere de 30% pe contul nostru bancar. Restul plății este în numerar la sosire. Sosire de la 14. 00, plecare până la 10. 00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea gratuită a tuturor rezervărilor efectuate în perioada 28. 04. 2020 - 31. 10. 2020 !!! Nicio taxă de anulare pentru toate rezervările efectuate în perioada 28. 04. 2020 - 31. 10. 2020 !!!
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 50 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Parcare în fața casei, internet, aer condiționat, taxa turistică, SAT-TV sunt incluse în preț. La gratar în aer liber, pătuț, fier și masă de călcat, mașină de spălat, mașină de cafea sunt disponibile la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Harmonija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ptuj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Harmonija, Iulie 2017
Hot de vacanță

Vă recomandăm o vacanță în această casă. Mai presus de toate, proprietar foarte prietenos, mereu la dispoziția dumneavoastră. Ordinea și curățenia.Precizia bun. Confortul și echipamente bine decorate, publicare aer condiționat funcționează bine. Parcare disponibilă. Totul mare.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
MULȚUMIM

Stimati Zoran, suntem foarte recunoscători că ați luat timp și să evalueze apartamentele noastre cea mai bună calitate. Sunteți noi erau clienți foarte frumoase și dragi, astfel încât sunteți întotdeauna binevenit cu noi. Ne-ar fi încântați să vă văd din nou. Noi tine si familia ta draga toate cele bune doresc. Salutări calde din Baska Voda din întreaga familie Josipovic.

Kozarska Dubica , Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Harmonija, Mai 2017
recomandări calde pentru vacanță aici

In cei 15 ani sunt cazați pe Riviera Makarska, nu am fost într-un astfel de apartament curat și ordonat. Echipat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil și simt ca sunteți acasă, fără nici o obiecție. Proprietarii sunt prietenosi si au fost acolo pentru toate întrebările noastre. Vă recomandăm pentru oricine care vrea să viziteze Baska Voda să fie casa oaspeții Harmony, și am sincer sper că, de asemenea, vom fi din nou hosting familia Josipovic.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumesc pentru recomandarea ta

Buna familie Stojnic Ne-am bucurat să ne caza în apartamentele noastre. Vă mulțumesc din inimă la note mari și laudă și sperăm să te văd din nou. Bine ai revenit la apartamentele noastre. Ceea ce privește întreaga familie. Dubravka

baška voda, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Harmonija, Iulie 2016
apartament

Atunci când cineva ne-a întrebat unde am putea petrece cea mai bună vacanță, răspunsul ar fi apartamente Harmonija. Apartamentele sunt foarte frumos, modern și cel mai important, curat ca un fluier și modul în care miros frumos, ah Dumnezeu! Ca să nu mai vorbim de proprietari, care sunt cele mai bune. Când am ajuns, ne-am simtit imediat cum am fost acasă cu părinții noștri. Un singur cuvânt poate descrie, toate minunate! Ne dorim să fim siguri să se întoarcă, pentru că este una dintre putinele apartamente care dispune de toate în pachet. Din inimă, vă doresc toate cele bune, familia Jagarinec

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Dubravka Josipović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Gazdele dvs. Dubravka, Marino și Anamaria cald de bun venit și vă doresc un călduros bun venit la Apartments Harmony. Suntem la dispoziția dumneavoastră și vă doresc o vacanță plăcută și de neuitat. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații care sunt relevante pentru vacanta cu noi o amintire dragă.

Apartamente Harmonija listare a fost vizualizat de 69525 ori de la 06.04.2015.