Apartamente Villa GradinaBaška Voda - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Vrei să-ți petreci vacanța în Croația? Ce părere aveți despre una dintre cele mai populare destinații, într-o vilă frumoasă lângă plajă? Dacă v-am trezit interesul, atunci sunteți în locul potrivit. Villa Gradina este situată în Baška Voda, pe Riviera Makarska. Aproape de centru si plaja.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Ora de check-in este de la ora 14:30, - Ora de check-out este până cel târziu la ora 10 a.m. - Toate prețurile afișate sunt pe cameră/apartament pe noapte. - La efectuarea unei rezervări, este necesară o plată în avans - parcare 5 EUR pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Toate camerele și apartamentele sunt mobilate cu gust și fiecare cameră/fiecare apartament are propriul balcon. Fața casei are vedere la mare. Fumatul este interzis în toate camerele și apartamentele. Animalele de companie, din păcate, nu au acces! Dispunem de 3 camere duble, care sunt dotate cu urmatoarele: - WiFi - Aer conditionat (partial) - frigider - dus/toaleta - FARA BUCATARI Avem si 4 apartamente cu urmatoarele optiuni: 3 paturi (2 1); de două ori 4 paturi (2 2); 5 paturi (4 1). Sunt dotate cu: - WiFi - Aer condiționat (parțial) - Bucătărie completă proprie - Sufragerie (cu excepția apartamentelor 8 și 10) - Duș/toaletă Servicii suplimentare: - Parcare disponibilă la un cost suplimentar (aproximativ 200 de metri, supravegheată 24 de ore) - Dacă doriți un pătuț gratuit
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Gradina
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Villa Gradina Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Villa Gradina listare a fost vizualizat de 39140 ori de la 20.02.2020.