Apartamente FuntanaKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

La doar câțiva pași de mare, un mic colț modest pentru două persoane unde poți găsi adăpost și confort după o zi petrecută de plimbare și înot în marea limpede. Apartamentele au tot ce este necesar pentru ca două persoane să se simtă confortabil: mașină de spălat vase, mașină de spălat, aer condiționat și Wi-Fi. Are o poziție foarte favorabilă în centrul orașului, este situat în cea mai veche parte istorică din Baška. Vizavi de garsonieră se află prima casă de piatră din Baška, construită în 1525 (MDXXV). Este situat lângă o fântână veche. În apropiere există magazine, restaurante, baruri și o piață de pește. Pentru a păstra partea veche a orașului și portul, circulația autovehiculelor nu este permisă. Garsoniera dispune de un loc de parcare securizat in apropierea centrului. Este un loc ideal pentru două persoane care doresc să facă sport, să facă o plimbare la răsărit sau la apus, să se bucure de specialitățile gastronomice din Baška în barurile caracteristice din zona veche a orașului Baška. Mergând pe promenada lungă de lângă mare respirând mirosul mării sau scălând sub lumina lunii și stele

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Costurile de înregistrare de 3 euro ar trebui adăugate la preț. Taxa de mediu 0,3 euro de persoana pe zi si curatenie finala 40 / 50 euro. După plata avansului, îți voi trimite toate detaliile despre cum să ajungi la agenție și alte informații. Pentru a confirma rezervarea, este necesară o plată în avans de 30%. În cazul în care rezervarea este anulată înainte de 60 de zile, avansul este returnat, iar din a 60-a zi până la începutul sejurului, avansul nu se restituie. În apartamente se poate intra de la ora 16:00 și trebuie părăsite înainte de ora 10:00. De apartamente se ocupă agenția Splendido, care vă va da cheile și vă va duce la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 70 km
  • Aeroport: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Funtana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Matulji, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
Odihnește-te pentru trup și suflet

Apartamentul este la fel ca în fotografii. Din conținut are tot ce aveți nevoie pentru o vacanță și un sentiment de casă pentru doi. Ne-a plăcut mai ales locația, strada cea mai liniștită din centru, nu am avut nevoie să folosim mașina. Așteptăm cu nerăbdare următorul nostru sejur!

Recomandat pentru : Vacante active, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Matulji, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
Odihnește-te pentru trup și suflet

Apartament mic foarte frumos pentru două persoane. Am avut tot ce ne trebuia pentru vacanță. Apartamentul este într-o locație bună, astfel încât toate facilitățile ne erau disponibile fără mașină. Așteptăm cu nerăbdare să rămânem din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Oberloisdorf, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2021
Sejur relaxant

Studioul este mic, dar "oho" Este curat și totul este disponibil pentru utilizare zilnică pentru 2 persoane. Vă simțiți confortabil în studio încă din primul moment și sunteți fascinat de locația unică. Studioul este la doar câțiva metri distanță de port, amplasat într-o alee decorată cu drag cu flori și copaci. Petar proprietarul este foarte prietenos și ne-a dat o mulțime de sfaturi bune. Vom rezerva din nou studioul pentru următorul sejur.

Recomandat pentru : Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc mult.

Sunt foarte fericit că am putut să te fac să te simți confortabil în studioul meu.

Afișați toate recenziile
Petar Bonefacic Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Îmi place să călătoresc pentru a întâlni oameni noi și a vedea diferite locuri. De asemenea, mă bucur că alți oameni pot folosi apartamentele mele pentru a vedea frumusețile Baska și insula Krk. Am decorat apartamentele cu tot ceea ce caut într-un singur apartament când călătoresc.

Apartamente Funtana listare a fost vizualizat de 34513 ori de la 22.07.2020.