Apartamente MWKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 940 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Ne aflăm într-o casă frumoasă și nouă, înconjurată de verdeață, într-o zonă liniștită din Baska, pe insula Krk, la 250 de metri de mare și la aproximativ 300 de metri de frumoasa și unica plajă cu pietriș. Suntem la aproximativ 1000 de metri de centru, unde există un oficiu poștal, bancă, birou de schimb valutar, clinică, restaurante. Cele mai apropiate magazine, restaurante etc. sunt situate la aproximativ 200 de metri. Oferim 3 apartamente pentru 4 -5 persoane și 3 apartamente studio pentru 2-3 persoane. Fiecare dintre apartamentele mari are 2 dormitoare, living, bucătărie, baie, terasă. Fiecare apartament are o intrare și ieșire separată în curte și parcare. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, internet wireless (WI-FI), frigider, filtru de cafea, mașină de spălat vase, etc. . Lenjeria de pat și prosoapele se schimbă o dată pe săptămână

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa ecologică este de 0, 30 € / persoană / zi. Înregistrarea oaspeților este de 2, 50 € de persoană / o dată. Sejur până la 3 nopți se percepe cu 30% mai mult. Check-in-ul se face de la ora 14:00, check-out până la ora 10:00. Pentru confirmarea rezervării, trebuie achitată o plată în avans de 20% din prețul total, restul sumei fiind plătită la sosire. Patul suplimentar se percepe pentru 1 noapte, de la 10 euro în pre-sezon și post-sezon la 12 euro în sezon. Patul suplimentar (canapea) se percepe de la 6 euro pentru 1 noapte în pre-sezon și post-sezon, până la 8 euro în sezon. Cazarea pentru animale de companie se taxează între 4 și 8 euro, în funcție de dimensiune. Proprietarul este de acord cu fiecare oaspete cu privire la toate detaliile și se străduiește întotdeauna să o facă fericită.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 18 km
  • Staţie de autobuz: 1.1 km
  • Port: 1.1 km
  • Activităţi sportive: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Casa are o grădină frumoasă unde copiii se pot juca, iar în grădină există un grătar și o masă pe care o puteți folosi. Lângă casă există două parcări private cu un total de 8-9 locuri de parcare, protejate de soare de verdeață. Este permis fumatul în apartamente. Ca mari iubitori de animale și prieteni, vom fi fericiți să vă găzduim și animalele de companie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente MW
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Janów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Super, îl recomandăm.

Un loc fantastic, il recomand cu incredere, eram o familie de 2+2 si un caine. Curat, aproape de plaja si trasee catre munte. Apartament bine echipat, contact foarte bun cu proprietarul.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Oława, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Patricia și Sebastian

Recomand un loc minunat pentru a sta aproape de plajă. Doamna Marika Anioł, gazda, este o femeie foarte utilă și primitoare.Cu siguranță vom reveni în acest loc care merită recomandat.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Kalety, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iunie 2023
Bozena și Waldi

Suntem pentru a doua oară în Baśka și cu siguranță ne vom întoarce aici. Suntem super multumiti de apartamentele de la Marina's. Este curat, priveliști frumoase, iar gazda Marica este doar o femeie grozavă. Zarok este un cartier mai linistit din Baśka, il recomandam !!!! Iar seara puteți merge la o plimbare până în centrul orașului Baśka, care se întinde de-a lungul coastei pe 3 km buni. Nenumărate cafenele și baruri. Recomandăm apartamente la Marina!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marina Weltrusky Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Așteptăm cu nerăbdare fiecare oaspete și ne străduim să facem din șederea lor în apartamentele noastre o amintire plăcută.

Apartamente MW listare a fost vizualizat de 118524 ori de la 11.07.2016.