Apartament BazaBilice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Bilice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartament Baza este situat într-un sat liniștit din Bilice, între Šibenik și Parcul Național Krka. Dimensiunea apartamentului este de 35 m2 și terasa de 18 m2. Este format din dormitoare cu două paturi care pot fi îmbinate și separate, o bucătărie complet echipată (cuptor, congelator, mașină de spălat) și un living cu două paturi. Baia este spațioasă și este disponibilă gratuit mașina de spălat. Apartamentul are aer condiționat, Wi-Fi, TV (satelit, Smart TV). Dacă veniți cu copii, vă putem oferi un pătuț de călătorie și un hrănitor. Parcare privată, curte mare și grătar sunt disponibile. Curtea este împrejmuită și suficient de mare pentru a vă juca dacă veniți cu copii mai mici. Distanța până la plajă și cafenea cu loc de joacă pentru copii este de 250 m, 5 minute pe jos. Aproape de autostradă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea va fi confirmată după plata în avans - 30% din prețul total. Ora de sosire: După 14 ore Ora de plecare: Până la 10 ore
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți, Am ajustat politica noastră de anulare la situație, astfel încât să puteți anula 7 zile înainte de data de sosire convenită, cu plata în avans 100%. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra depozitul complet. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1.2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclusă în preț. Parcarea este gratuită, la fel și parcarea pe plajă. Folosind mașina de spălat și aerul condiționat este gratuit. Materiale promoționale, asistență și sfaturi pentru organizarea unei călătorii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Baza
Tanja Mikulandra Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă vom asigura că șederea dvs. în apartamentul nostru este cât se poate de plăcută.

Apartament Baza listare a fost vizualizat de 13686 ori de la 24.07.2016.