Apartamente Lavanda DivonaBilice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.140 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Bilice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Art Lavanda apartamente (două etaje, 65m2) și Divona (40m2) sunt situate într-un loc liniștit Podlukovnik, Bilice lângă Sibenik, destul de departe de zgomotul orașului, dar încă aproape de toate atracțiile Sibenik. Acestea sunt situate la 5 km de autostrada A1 la Split, la 2 km de cea mai apropiata plaja Banj, la 4 km de centrul orașului Sibenik, la 8 km de centrul comercial Dalmare și la 16 km de parcul național. Apartament Lavanda (4 persoane) și un apartament Divona (2 persoane 1) sunt apartamente cu aer condiționat, cu balcoane, WIF liber și loc de parcare. Oaspeții sunt oferite la dispoziția gratar, ležanjke, bucătărie bine echipată și TV / SAT, cu o băutură de bun venit gazdă. Dacă doriți o adevărată pauză de la viața agitată, într-un loc bun. Noi bun venit și ședere plăcută în apartamentele noastre!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma șederea rezervare este obligat să plătească un depozit de valoare la 30% din costul total. La primirea plății veți primi o confirmare a faptului că plățile în avans primite și că apartamentul pentru tine este rezervat în timpul convenit și la numărul convenit de persoane. Vă rugăm să rețineți că, în caz de anulare sau modificare a rezervarii pana la 42 de zile înainte de data sosirii gratuit, suma totală a rezervării. Taxă nu este inclus. Ora de sosire de la ora 14:00 / plecare până la ora 10:00 sau toate negociabile
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 55 km
  • Parcul Național: 16 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții vor fi întâmpinați de o băutură de bun venit și o gustare cu delicatese locale. Oaspetii nostri va stau la dispozitie pentru orice întrebări suplimentare și asistență pe durata șederii lor în apartamente.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lavanda Divona
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Tachov, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lavanda Divona, Iulie 2017
frumos

Apartamentul este elegant, mobilat si decorat cu o verandă mare foarte imaginativ și individual. Landlord Ivan este un om minunat, prietenos, soția lui Dašek bine. Ei ne-au primit ca niște vechi prieteni, toate arată, distrați, și chiar ne-a invitat la o petrecere de aniversare, care a fost organizat cu prietenii, cântând cântecele mele preferate Dalmației-splendoarea. Sibenik este seara frumoasă plimbare de-poveste de dragoste. Noi pur și simplu nu-i plăcea să plece

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartments Lavanda Divona

Dragă familie Šmehlík, Vă mulțumim pentru comentariile tale minunate. Suntem extrem de încântați că vă simțiți confortabil și pe care le transporta amintiri bune. Sperăm că veți fi din nou oaspeții noștri! Salutări de la noi (Ivo, DUŠKA și Ivona)

Ivona Zani Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Chiar și un pic, părinții mei m-au luat întotdeauna cu tine în cazul în care au existat cântece populare și divertisment dalmată reale. Această parte este încă în mine, precum și spirit pozitiv și vesel, cu care am crescut. Deși lucrez și locuiesc în Zagreb, părinții mei care trăiesc în Podlukovnik gazdele mari, toată lumea va exprima o primire călduroasă și să găzduiască cel care vine la noi!

Apartamente Lavanda Divona listare a fost vizualizat de 7873 ori de la 27.02.2017.