Apartament LavandaSveti Petar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 373 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Petar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament Lavanda pentru 4 persoane (2 2) este situat la etajul 1 și are o suprafață de 33 m2 balcon 4 m2 cu o vedere frumoasă la mare și zona înconjurătoare. Apartamentul are un dormitor cu un pat dublu (160x200) și un dulap mare, o baie cu duș și toaletă și o bucătărie cu zonă de luat masa și parte cu TV, care are o canapea extensibilă pentru alte două persoane cu o dimensiune de 140X190. Ambele camere se deschid pe o terasă la umbra unui cireș mare. Apartamentul a fost decorat în 2013 și complet echipat. Are o priveliște frumoasă asupra mării și a livezilor de măslini. Bucătăria conține o parte pentru pregătirea mâncării (aragaz electric, frigider mic cu congelator și toate ustensilele necesare pentru gătit), masă pentru 4-5 persoane. Apartamentul este cu aer condiționat. Casa conține 3 unități separate de intrări separate. Nu există aglomerație pe cea mai apropiată plajă și veți găsi întotdeauna un loc pentru un scaun de punte sau un prosop. Umbrela noastră de plajă vă stă la dispoziție dacă aveți nevoie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O plată în avans de 30% din suma totală este plătită la rezervarea apartamentului. Restul sumei (70%) se achită la preluarea apartamentului. Preluarea apartamentului este posibilă între 15:00 și 16:00 după-amiaza, dar există o posibilitate mai devreme, prin aranjament prealabil cu gazdele. Părăsirea apartamentului este programată între 10:00 și 11:00. Prețurile apartamentelor se află în lista prețurilor și sunt exprimate în euro pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
După plata în avans, rezervarea poate fi anulată cu 30 de zile înainte de prima zi a rezervării. În acest caz, rambursăm suma avansului.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 17 km
  • Aeroport: 17 km
  • Port: 3 km
  • Parcul Național: 200 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Posibilitatea de a utiliza grătarul în curte. Apartamentul are aer condiționat și conexiune wifi. Plaja este foarte aproape de apartament, la doar 1 minut de mers pe jos. De-a lungul coastei există mai multe tipuri de plaje: beton, pietricel și nisip. Fiecare poate găsi o parte care le place. De-a lungul plajei există o promenadă pe o lungime de aproximativ 4 km. O altă plimbare mai scurtă a câinilor se află în apropiere. În apropierea apartamentului (300 m) se află un restaurant, cafenea, brutărie, chioșc de fructe și ziare. Piața (magazinul) se află la 1000 m de apartament sau la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Prețul include toate taxele, parcarea, utilizarea tuturor aparatelor din apartament, prosoape, lenjerii de pat, tacâmuri și prepararea alimentelor și produse de igienă personală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lavanda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zagreb, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2018
fermecător

La câțiva pași de plajă, în apartamentul fermecător de pe podea, cu vedere la mare, la umbra marii cireșe, am petrecut câteva zile de neuitat. Gazda și vecinii au fost foarte buni.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2016
Iti recomandam

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită, ideală pentru vacanță, și totuși este aproape de centre mai mari, atunci când doriți divertisment. Acesta are o terasă frumoasă, cu vedere la mare. Un alt mare avantaj este faptul că este foarte aproape de plajă la doar un minut distanță. Sper că vom veni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Maja Pleše Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartament Lavanda listare a fost vizualizat de 49602 ori de la 17.06.2014.