Apartamente DanijelaPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Danijela sunt situate în apropiere de stațiunea atractivă de pe plajă Pine și tabăra Adria-Kozarica. Oaspeții noștri sunt în mare parte familii cu copii mici. deoarece suntem situati pe o strada linistita fara zgomot si trafic. Strada este ceva mai ingusta la intrare si neasfaltata, dar scurta.Avem parcare gratuita in fata casei. Nu avem vedere la mare, prima plajă este la aproximativ 300 m prin tabăra Kozarica iar celelalte plaje sunt la aproximativ 500-1000 m. Închiriem 2 apartamente la primul etaj al casei. care este și ultimul. Apartamentul are 2 dormitoare, o bucătărie cu living și toaletă cu duș și un mic balcon cu copertă. Bucătăria are aragaz electric, set complet de vase, mașină de spălat vase, frigider cu congelator mai mare, mașină de spălat. Se oferă fier de călcat, masă de călcat, uscător de păr și prosoape, precum și toată lenjeria de pat. ÎNCHIRIAM EXCLUSIV DE SÂMBĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ. .

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După corespondența scrisă și acordul reciproc, emitem o confirmare de comandă cu toate detaliile cazării. Este necesara plata a 30% in avans prin transfer bancar sau plata in cont curent. Restul se plătește în prima zi, adică la intrarea în apartament vă rugăm să pregătiți bani/cash deoarece nu acceptăm carduri. Pentru înregistrarea în E-visitor, vă rugăm să pregătiți cărți de identitate/pașapoarte pentru adulți sau carduri de sănătate pentru copii din Croația. ÎNCHIRIAM EXCLUSIV DE SÂMBĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ. Ora de sosire după ora 14, ora de plecare după ora 10. Apartamentul trebuie lăsat ordonat.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Returnăm plățile în avans dacă este necesar din cauza Covid-19.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 1.3 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 300 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 20 km
  • Casino: 45 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oferim GRATUIT închiriere zilnică de biciclete de înaltă calitate pentru bărbați și femei cu scaune pentru copii. Pakoštane are piste de biciclete bine întreținute, iar plimbarea în jurul lacului Vrana este deosebit de atractivă. Există variante mai scurte, iar cea mai lungă depășește 25 km. Puteți folosi bicicleta pentru a merge într-un loc, a face cumpărături sau pentru a merge la o plajă retrasă. oferim si scaune pentru copii care sunt montate pe bicicleta. Oaspeții folosesc împreună grătarul și zona de socializare. TOȚI OASPEȚII SUNT ASIGURAȚI ÎMPOTRIVA ACCIDENTELOR ÎN TIMPUL șEDERILOR. Consiliul de Turism organizează divertisment gratuit în centrul orașului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Danijela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Santo Domingo, Niger
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2023
Frumos și confortabil!

Apartmani Danijela a fost casa mea pentru câteva zile minunate în timpul șederii mele în Pakoštane și trebuie să spun că este un loc frumos care transmite liniște și te face să te simți ca acasă. Cu siguranta voi reveni!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din spaniolă - Arată versiunea originală
Como, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Perfect!

Am fost oaspeții Danijelei de mai multe ori, în 2014, 2016, 2019 și anul acesta am revenit pentru a patra oară. Apartamentul este curat, ordonat si dotat cu tot ce ai nevoie. Este situat într-o zonă foarte liniștită, ideală pentru cei care caută liniște și relaxare și este încă aproape de plaje și de centrul orașului. Danijela este o persoana cu adevarat amabila, mereu prezenta si disponibila pentru orice nevoie. Ea își dorește ca oaspeții săi să fie în largul lor și să se bucure din plin de vacanță și este întotdeauna gata să dea indicații și sfaturi despre ce să vezi și să viziteze atât în Pakostane, cât și în împrejurimi. Sperăm să revenim curând!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Como, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Super!

Am fost invitați ai Danielei 2014, 2016, 2019 și anul acesta am fost încântați să putem reveni. Apartamentele sunt curate, ordonate si bine dotate. Sunt situate într-o zonă foarte liniștită în afara centrului, care este încă aproape (aproximativ 1 km). Ideal pentru familii și oricine caută relaxare. Danijela este o gazdă perfectă, mereu prezentă și disponibilă, atât pentru orice nevoie, cât și pentru a oferi sugestii și idei despre ce să vezi și să faci în Pakostane și împrejurimile sale. Suntem foarte iubiți de ea și de familia ei și sperăm să ne putem întoarce din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Danijela Biljecki Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi musafiri! Închiriez apartamentele noastre de aproximativ 15 ani și în fiecare vară aștept cu nerăbdare să-i văd pe vechii noștri loiali oaspeți din toate țările, mai ales din Europa, dar să întâlnesc și noi. Cea mai mare satisfacție a acestei afaceri este oaspete mulțumit atât de cazare, cât și de atmosfera prietenoasă care se dezvoltă. Le urez tuturor cele mai frumoase vacanțe din 2021!

Apartamente Danijela listare a fost vizualizat de 74449 ori de la 09.04.2015.