Apartamente PaxPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele PAX sunt situate într-o zonă liniștită din Pakoštan. Apartamentele de 4 stele decorate modern sunt situate la primul etaj si au 68m² (cu balcon) si 48m² (cu terasa) cu intrare separata. Acestea conțin un dormitor cu un pat dublu mare, o bucătărie complet utilată, un living cu un pat suplimentar și o baie cu duș. Au tot ceea ce are nevoie un apartament modern pentru a oferi oaspeților cel mai confortabil sejur în el. Sunt dotate cu lenjerie de pat, prosoape, aer condiționat și seif. Apartamentele au internet wireless gratuit, TV LCD și programe prin satelit. Parcarea este situata in curtea casei. Este disponibil și un grătar. Centrul, magazinul, banca, restaurantele și alte facilități de alimentație și turism, precum și plaja, sunt situate la 5-10 minute de mers pe jos de clădire. Parcul natural Lacul Vrana, cel mai mare lac natural din Croația, este la 10 minute. Gazdele vorbesc croată și germană.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se plătește în valoare de 2 nopți. Un avans plătit înseamnă o rezervare confirmată, iar restul plății se face la sosire în numerar sau prin transfer bancar. Pentru informații despre cont, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. Dacă contractul de închiriere este anulat, avansul nu se restituie. Ora de sosire de la ora 14 și ora de plecare până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Aeroport: 30 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Parcul Național: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Pax
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bielefeld, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Apartament minunat, bine echipat, într-o locație excelentă

Am avut voie să petrecem această vacanță cu familia Nedic într-unul dintre apartamentele lor. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie in viata de zi cu zi. Totul este foarte curat si modern. Plaja Pine, cu o plajă de nisip, este la doar câteva minute de mers pe jos. Gazdele sunt foarte prietenoase și primitoare. Recomandare completă!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Ostrava, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2019
Literal, și până la punctul de apartament de lux, cu o atmosferă casnică și gazde aurii

Cu o inimă limpede, vă recomand acest apartament, care miroase a noutate, atmosferă casnică, curățenie și facilități cuprinzătoare. Am simțit că aș fi acasă. Echipament maxim prin halate de baie, prosoape terry, bucătărie complet utilată, fier de călcat, uscător de păr, terasă frumoasă etc. și mai ales doamna Kata este o femeie de aur care pentru tine va face primul fără să-l aștepte. Valoarea adăugată este o legumă proaspătă cu propria sa grădină frumoasă, de care are grijă doamna Kata. Uneori simțeam că este doar un vis. Doresc doamnei Kate o mulțime de clienți mulțumiți, care vor aprecia efortul ei de a vă face șederea mai plăcută. Doamna Kata și soțul ei merită 100 de stele ..... Doamna Kato, vă mulțumesc și vă recomandăm mai departe

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Kata Nedić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la familia Nedić, proprietarii Apartments Pax. Vă oferim două apartamente moderne de categoria 4 stele într-o casă de familie într-o zonă liniștită a Pakoštan, unde vrem să vă oferim o vacanță de neuitat. Eu și soțul meu suntem întotdeauna disponibili - de la primul contact, sosire, ședere și până la plecare. Familia ta Nedic.

Apartamente Pax listare a fost vizualizat de 48878 ori de la 09.07.2016.