Apartamente JurcevicSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Se inchiriaza intregul etaj al unei case de familie, cu internet, aer conditionat, televizor, doua dormitoare cu baie, living cu bucatarie si terasa, loc de parcare, gratar, statie de autobuz in fata casei in centrul orasului Filip i. Jakov, 250m de mers pe jos până la plajă, 100m de magazine, restaurante, farmacie, centru comercial 500m. Plaja este cu nisip, o parte nisip fin, liber, exista diverse activitati pentru tineri si copii si restaurante. Viata de noapte: plimbare pe malul marii, muzica in restaurante sau pe malul apei, pentru copii parcul de distractii si trenul "Tomica i friends", 3 km Biograd na Moru si mai distractiv sau 26 km Zadar. Din orașul Filip i Jakov, există posibilitatea unei excursii de o zi la Insulele Kornati, Cascada Krka, Lacul Vrana, orașul vechi Zadar, Parcul de distracții din Biograd și Lacurile Plitvice etc. nu aveți nevoie de mașină pentru a sta și a vă relaxa aici, totul se poate face pe jos. Puteți lua un autobuz direct la casă sau puteți lua un avion până la aeroportul Zemunik de lângă Zadar (25 km). Dacă proprietarul nu este acolo, atunci oaspeții sunt de obicei singuri în casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea unui apartament se achita un avans de 30% din sejurul contractat, iar restul la sosirea in apartament. Apartamentul este pregătit pentru oaspeți de la ora 14:00, ora de check-out este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Conform înțelegerii.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 10 m
  • Gară: 26 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Apartamentul este utilat complet si modern.Bucataria este dotata cu un set de aparate de gatit si tacamuri (tacamuri, vesela, ceainic, cuptor cu microunde, cuptor, masina de spalat vase, frigider, etc.) Living: Televizor, sat. antena, aer conditionat, internet. Dormitoare: lenjerie de pat si prosoape. Totul este inclus in pretul noptii, nu exista plata suplimentara.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jurcevic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Cand te simti ca acasa...

Acesta este sentimentul! Locație excelentă, apartament mare și spațios. Gazde drăguțe, oameni dragi. Ne-am bucurat de o săptămână, sper că pe viitor vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Multumesc pentru comentariul tau frumos si iti doresc toate cele bune. Jurcevic

Bad Vilbel , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Excelent

Apartamentul este perfect, cel mai bun apartament în care am fost vreodată. Proprietarii sunt foarte amabili si amabili. Îl recomandăm tuturor. Am fost încântați de tot.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Stimată doamnă Borkovic, Vă mulțumim pentru comentariul frumos, ați fost niște oaspeți buni și amabili. Îți doresc toate cele bune în viață și cele mai bune felicitări pentru tine și familia ta. Mile Jurcevic

Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
un apartament

Apartamentul este frumos, totul ca in poze. Am fost primiți cu căldură și ne-am simțit ca acasă. Totul este in apropiere, magazin, plaja, farmacie. Un loc frumos de odihnă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspunde la comentariu

Respect Dora Vă mulțumim pentru comentariul frumos despre apartament, vă mulțumim că ne-ați ales pentru vacanța dumneavoastră și vă doresc numai bine. LP. Jurcevic

Afișați toate recenziile
Mile Jurcevic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză,
Apartamente Jurcevic listare a fost vizualizat de 66971 ori de la 01.06.2016.