Apartamente KosalecDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.855 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

apartamente complet mobilate într-o locație frumoasă cu vedere la mare, într-o casă înconjurată de verdeață. Casa se afla aproape de mare și plajă de pădurea de pini densă. Fiecare apartament are bucatarie proprie si baie si terasa, si 1-2 dormitoare, in functie de apartament. Bucătărie și toate aparatele și vasele necesare. Camerele sunt dotate cu paturi confortabile, pentru a folosi vine cu lenjerie de pat și prosoape în baie. In spatele casei este o terasa mare, cu un grătar, care poate fi utilizat printr-un aranjament și un loc de joacă pentru copii, cu o casă de piatră, diapozitive și leagăne. Fiecare apartament este prevăzut de parcare și a negociat pentru a fi utilizate și garaj.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face prin acord cu proprietarul. Ajungând la apartament după 14 ore. Mergând până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 24 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 9 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Folosind o terasă mare în spatele casei și grătar. In spatele casei este o parte / un loc de joacă separat cu leagăne, un tobogan și o casă de piatră pentru a juca. băutură de bun venit este inclus în preț. Dacă se dorește, puteți aranja plimbari cu barca la golfuri din apropiere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kosalec
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bratislava, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2021
O minunată vacanță pașnică

Apartamentul era foarte curat, cu bun gust și practic mobilat. Plaja este în apropiere - pe scări. (copiii noștri au 5 și 9 ani). Călătoria la plajă și înapoi a fost perfectă pentru noi, plăcută. Plaja este liniștită, nu este aglomerată, apa este complet curată, limbile de mare colectate, potrivite pentru copii. Pe plajă erau cafenele, 2 înghețate, pizzerii, brutării și 2 tarabe de fast-food - cu prețuri care le-au mulțumit (comparabile sau chiar mai mici decât în Bratislava). Proprietarii apartamentului sunt persoane excepționale, au avut grijă de noi. O lanternă în mașină s-a stricat în timpul sărbătorilor, ne-au ajutat să aranjăm să fie înlocuită, astfel încât să ne putem întoarce în siguranță acasă. Recomand cu siguranta!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Radom, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Un sejur minunat!

O frumoasă casă de piatră cu grădină - smochini, rodii, migdale lângă roșii și pepeni verzi. Totul curat și ordonat. Proprietarul politicos și de ajutor. Se ocupă de fiecare detaliu și ordine. Bucătăria este dotată cu tot, inclusiv un aparat de prăjit. Oras frumos si linistit. Perfect pentru familiile cu copii care caută liniște și relaxare. Vă recomand!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Ugodan ambijent

Zahvaljujemo se na ovako lijepim commentarima! Drago nam je da ste se odsorili i da vam zgovara ambijent naše kuće i priroda s kojom smo okruženi.Nadam se da ste dobro putovali.Bit će namuje drago ako nam dođete opet.Od srca i se zah zahvaljimo vam svako good!

zagreb, Croația
Bine (3/5) A rămas în A4+1, Iulie 2020
Scump

Apartamentul este foarte frumos decorat și ordonat. Gazdele sunt foarte amabile. Însă distanța până la plajă nu este de 100m, cum se spune, ci la 300 de metri pe scări, ceea ce nu este foarte convenabil dacă mergi cu copii mici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Distanța de plajă

Ne bucurăm că sunteți mulțumit de apartament, sper că v-ați odihnit și că șederea dvs. la noi a fost plăcută. Distanța până la plajă se calculează automat pe aplicația Google, așa că au indicat în apartamentele vecine. Sper că scările către plajă să nu fie Alternativa este să mergi pe drum, deci drumul către plajă este ceva mai lung, dar este bine să ai ambele opțiuni, mai ales dacă folosești un cărucior. că l-ai folosit în timpul șederii tale în Drage. Salutări întregii familii!

Afișați toate recenziile
Draga Kosalec Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Este plăcerea mea de a introduce oferta noastra si va invitam sa o vacanță de neuitat în Drage, un sat mic, înconjurat de pini, plaje frumoase și o vedere de numeroasele insule din Zadar și Sibenik arhipelagu.Dobro veni!

Apartamente Kosalec listare a fost vizualizat de 81036 ori de la 03.04.2014.