Apartamente Villa AstoriaBiograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Biograd na Moru și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Design modern și apartamente studio complet echipate Villa Astoria este situat într-o zonă nouă și liniștită a orașului lângă mare, Kumentu. Situat într-o pădure de pini asigură clienților săi intimitate și pace și o mulțime de umbră în timp ce se bucură de terasa, care dispune fiecare apartament. Imobilul este situat în apropiere de plaja de nisip principal de golf, precum și restaurante și cafenele și magazine în apropiere. Având în vedere că centrul a fost localizat la aproximativ 15 minute de promenada.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar, la sosirea la instalația, iar în cazul în care rezervarea este obligat să plătească un avans de 20%. Boravišma de impozitare este inclus în preț. În caz de anulare, depozitul este reținut.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
In pret este inclus locuri de parcare pe care le oferim tuturor oaspeților noștri, utilizarea de aer condiționat și Wi-Fi. Toți oaspeții noștri vor primi de a solicita lenjerii de pat si prosoape curate, dacă stați număr mai mare de zile în casă. La recepție nostru puteți servi întotdeauna ceașcă de cafea din aparat și rachiu de casă, cu o taxă de voluntariat. Pentru o taxă de a organiza servicii de transport de la / la aeroport, port, stația de autobuz ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Astoria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2023
Apartament grozav și ospitalitate

Gazda extrem de primitoare si apartament curat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Anamaria Čuljak Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Bună! Numele meu este Anamaria si eu sunt gazda la Villa Astoria. Eu vorbesc mai multe limbi străine, cu toate acestea, nu ezitați să mă contactați cu întrebările dumneavoastră. Cupe I și persoană veselă și comunicativă. Iubesc copiii și animalele. Îmi place să cânte, să danseze și să se joace și, de asemenea, eu sport. Atât de mult pentru mine: D

Apartamente Villa Astoria listare a fost vizualizat de 67315 ori de la 28.06.2017.