Casa mobila Adriatic Sunrise Biograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Biograd na Moru și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casele mobile sunt situate în tabăra TRSTIKE, o tabără privată situată în pădurea de măslini, lângă mare, lângă plaja cu nisip din Trieste și plaja cu pietriș Bošana. Această cazare vă oferă plăcere în natură și liniște. Acesta este situat nu departe de centrul orașului Biograd na Moru, la numai 15-20 de minute de mers pe jos de la mare, unde aveți toate facilitățile de divertisment și de catering. Orașele istorice din apropiere, Zadar (30 km) și Sibenik (41 km) oferă vizitatorilor un interesant și bogat patrimoniu cultural croat. Parcul tematic Fun Park Mirnovec este la 5, 6 km / 10 min de mers cu mașina. Casă mobilă: 2 dormitoare (un dormitor cu un pat mare, celălalt dormitor are 2 paturi de o persoană, canapea de colț (posibilitatea de a se transforma în pat pentru un adult sau 2 copii) cu masă, 2 x dus / wc, terasă : 26 m2 cu mobilier de grădină și 2 șezlonguri. În fața cabanei există un duș în aer liber și un grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
SOSIRE: 14: 00h Plecare: 10: 00h Pentru a confirma rezervarea, se plătește o plată în avans de 30% din prețul total. Metoda de plată a soldului: la fața locului la sosire Pretul include: - închiriați un MH Sunroller 32m2 - taxa de ședere - apă, gaz, electricitate, internet - Loc de parcare - Lenjerie de pat - prosoape
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 1.6 km
  • Farmacie: 1.8 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 27 km
  • Port: 1.6 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Biograd are unul dintre cele mai mari și mai sofisticate tabere de tenis din această parte a Adriaticii. Biograd oferă oportunități excelente de navigație și scufundări și oferă cursuri de navigație și scufundări. Portul Biograd este adesea vizitat de un marinar al cărui destinație este arhipelagul Kornati. Regatele, școlile de navigație și alte activități nautice sunt organizate pe tot parcursul anului. În imediata vecinătate există trei parcuri naționale: Paklenica (60 km / 50 min), Arhipelagul Kornati (12 m) și Krka (47 km), precum și Parcurile naturale Telaščica (17 m altitudine față) și Lacul Vransko ). Parcul Național Plitvice Lakes este la 160 km / 2h distanță.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Adriatic Sunrise
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Rama, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2022
Ea a stat într-o casă de vacanță în 2022

Mulțumiri gazdei pentru efort, organizare și bun venit! Cabana contine cu adevarat tot ce ai nevoie pentru a-ti relaxa trupul si sufletul! Pentru mine o experiență minunată pe care cu siguranță vreau să o repet! Multumesc pentru tot !!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Casa mobila Adriatic Sunrise , August 2018
Vacanță mare!

Casa mobilă a îndeplinit așteptările întregii familii, cu aspectul și aspectul exterior în cadrul acesteia. Copiii au fost încântați de camera lor, de baie și de toate jucăriile pe care le așteptau acolo! Curățenia și echipamentul cabanei fără plângeri și dușul în aer liber - grozav! Plaja este foarte aproape! Îi recomand tuturor - și cuplurilor și familiilor și dacă există oportunități - ne vom întoarce din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Adriatic Sunrise

Dragă Andreja, suntem fericiți să fim fericiți. Mulțumesc că ați fost oaspeții noștri, reveniți din nou

Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Casa mobila Adriatic Sunrise , August 2018
perfect

Super locație. În casă aveți tot ce aveți nevoie.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Adriatic Sunrise

Mulțumesc Carmen

Afișați toate recenziile
Nataša Šeremet Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs. și vom depune toate eforturile pentru a ne bucura!

Casa mobila Adriatic Sunrise listare a fost vizualizat de 52003 ori de la 07.05.2018.