Casa mobila Blue Wave Biograd na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Blue Wave este o casă mobilă nouă, modernă și complet utilată, cu două camere (una cu pat dublu și cealaltă cu două paturi de o persoană), dulapuri, două băi cu cabină de duș, un living cu un pat extensibil suplimentar ( 135x180cm), bucătărie complet utilată, cu aer condiționat și o terasă mare. Terasa este dotată cu masă, grătar electric și două șezlonguri confortabile. Accesul la internet wireless este disponibil în întreg spațiul gratuit. Blue Wave este situat în liniștea pădurii de pini din tabăra Soline din Biograd na moru. Facilitatea se află la 2-3 minute de mers pe jos de plajă, cafenea și restaurant. Tabăra are mașini de spălat și uscătoare, bancomat, magazin, brutărie, loc de joacă pentru copii și tot ce ai nevoie pentru o ședere plăcută! În imediata apropiere a taberei, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de-a lungul promenadei recent renovate de lângă mare, se află centrul orașului Biograd cu diverse facilități, precum și portul de agrement Kornati.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul nu include: Taxa de turism, în valoare de 1,30 EUR pentru adulți și 50% din preț pentru copiii cu vârste între 12 și 18 ani, și înregistrarea unică de persoană 1 EUR. Curățenia finală costă 50 EUR. (posibil plata in avans sau la sosire). Depozit obligatoriu de daune în valoare de 100 EUR la sosire, care este returnat integral oaspetelui în ziua de check-out, dacă nu s-au constatat daune sau pierderi de inventar. Plata in cont in EUR. Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30% din prețul total. Ora de check-in: de la 14:00 la 16:30 Ora de check-out: de la 7:00 la 10:00
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele poate anula rezervarea în orice moment cu până la 14 zile înainte de sosire, cu rambursarea avansului.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1.9 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de autobuz: 22 km
  • Gară: 22 km
  • Aeroport: 29 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 1 km
  • Parcul Național: 55 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru cei mai mici vizitatori ai noștri, există și un colț pentru copii cu cărți și jucării, un scaun înalt pentru hrănirea bebelușilor, un set de tacâmuri și lenjerie de pat pentru copii. Prețul sejurului include utilizarea prosoapelor și lenjeriei de pat și accesul la internet wireless. Ghidul nostru de vacanță creat personal (cu multe informații și sfaturi) este disponibil în trei limbi gratuit pentru toți oaspeții.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Blue Wave
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bučovice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2020
Grozav

Am fost aici 07/2020, absolut uimitor, perfect ordonat, curat, totul nou. Aer condiționat perfect, la câțiva pași de plajă. Vom repeta sejurul. Comunicare excelentă cu gazdele.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Relaxează-te, zâmbește, visează. Bun venit la Blue Wave, o casă mobilă nouă, modernă și complet echipată, situată în liniștea unei păduri de pini din tabăra Soline din Biograd na Moru. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a face o pauză din viața agitată de zi cu zi.

Casa mobila Blue Wave listare a fost vizualizat de 35795 ori de la 29.04.2019.