Apartamente KrešoBlace - Dubrovnik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente confortabile, recent renovate, în primul rând lângă mare. Posibilitatea de a folosi un șemineu, șezlonguri gratuite, parcare păzită și o băutură de bun venit. Facilitățile sunt situate la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Blac. La o distanta de 2 km se afla o plaja cu nisip, potrivita pentru kitesurfing.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Krešo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mostar, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Odihnă pentru suflet și trup!

Am petrecut o vacanta incredibil de relaxanta in acest minunat apartament din Blace. Cazarea a fost curată, spațioasă și bine echipată, oferindu-ne tot ce aveam nevoie pentru un sejur confortabil. Ne-a bucurat în special priveliștea frumoasă de pe terasă, unde luam micul dejun în fiecare dimineață cu o panoramă superbă asupra mării. Proprietarii au fost extrem de amabili și primitori, mereu gata să ajute și să recomande cele mai bune activități și restaurante din zonă. Plajele erau aproape, betonul în fața apartamentului, pietrișul orașului la 5 minute de mers pe jos de apartament și nisipul la 5 minute cu mașina, iar marea limpede ne-a încântat. Această cazare este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și vom reveni cu plăcere!”

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Lubań , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
misto

Un timp foarte frumos. Am luat două apartamente cu o priveliște frumoasă. Împrejurimi liniștite și liniștite - relaxare totală. Gazde prietenoase, serviabile și comunicative și, în același timp, nu vă deranjează șederea. Nota 10

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Recomandare!

Apartamentul este spatios, curat si confortabil, cu balcon si vedere superba la golf. Chiar în fața apartamentului se află o mică plajă de beton cu șezlonguri și umbrele pentru odihnă. Plaja orașului este la zece minute de mers pe jos, cu magazine și restaurante. Locul este mic, dar fermecător. Frumoasa plajă de nisip Ušće este la 3 km de loc. În împrejurimi, există multe activități diferite pentru cei care doresc o vacanță activă (kitesurfing pe Neretva, SUP-boarding pe lacurile Baćinski, excursii cu barca pe Neretva, muzeul arheologic Narona etc.) De asemenea, trebuie să lăudăm gazdele foarte amabile care vă stau mereu la dispoziție. Pentru noi, acesta este locul potrivit pentru o vacanță și suntem bucuroși să revenim pentru câteva sezoane.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivana Nikolić Domjanić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Krešo listare a fost vizualizat de 16510 ori de la 26.05.2017.