Apartamente PalinićBlace - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Blace și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Într-un golf liniștit Duba există o casă complet nouă, echipată modern și este ideală pentru a scăpa de viața de zi cu zi și de viața aglomerată. natura neatinsă, aerul curat și marea vă vor oferi momente de neuitat. Stațiunea este nouă în construcții, astfel încât nu există nici o mulțime și nici un zgomot. Nu departe de casă există câteva plaje mici, la care se poate ajunge doar cu barca. La o distanță de 80 km. există destinații de top precum Dubrovnik, Makarska, Brač, Ston, peninsula Peljesac, un muzeu din Vida (Narona), Parcul Natural al Deltei Neretve etc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva unele dintre apartamente, este necesar să plătiți avansul care va fi convenit cu proprietarul facilității.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Restaurant: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de apartamente oferim, de asemenea, închiriere de ambarcațiuni sau bărci. Pentru oaspeții care au mai mult de 7 zile de cină gratuită. Oferim ulei de măsline de casă, vin, miere și diverse lichioruri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Palinić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Polska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Palinić, Iulie 2015
As recomanda

Mi-ar recomanda odihna in acest loc, motiv frumoasă și liniștită și foarte drăguț și cald bun venit, apartamente foarte confortabile, fără rezerve.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Damir Palinic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

M-am născut în Metković an 28.09.1984, în cazul în care am terminat liceul. Familia mea a fost agricultura de la 2014 și turism. Suntem angajați în mandarină și pepene verde. Trăim într-un mic sat de Vlaka aproape Opuzen. Am un fiu, David de la 8 luni și fiica Gabriela 3 ani.

Apartamente Palinić listare a fost vizualizat de 24631 ori de la 03.03.2015.