Apartamente SaraBrač Bol - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne și confortabile la parterul unui complex de piatră dalmată tradițional, în partea liniștită și veche a orașului Bol. Casa este la numai 100 m de mare și câteva plaje frumoase cu pietriș, la 200 m de port și centrul orașului, la 20 m de magazin. Parcare în fața casei. În curte există o cadă cu hidromasaj pentru 4 persoane, un grătar de șemineu. Suntem o familie locală, care locuiește în aceeași casă, la etaj. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm, să aveți grijă de nevoile dvs., să vă apreciați intimitatea, dar să vă primiți ca prieten. Vă mulțumim anticipat pentru ceea ce vă interesează și păstrați proprietatea noastră și lucrurile ca ale dvs. Notă: PREȚUL DE ... din titlu este valabil pentru pre-sezon, generează un portal din lista de prețuri valabilă pentru anul 2019 care este vizibilă în fiecare apartament.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans la rezervare 30% prin transfer bancar, nerambursabilă dacă este anulată. La sosire plata în numerar pentru restul sumei. Persoană suplimentară 20 € noapte, max. 2 pe apartament. Copiii cu vârsta de până la 3 ani, dacă nu își folosesc propriul pat, 10 € noapte (ei dorm împreună cu părinții lor). Ședere minimă de 7 nopți, cu 10% mai mare pentru 6, 5 și 4 nopți, pentru 3 30%. Ora sosirii după ora 14:00, ora plecării până la ora 10 dimineața. Datorită legii Republicii Croația, toți oaspeții sunt obligați să prezinte documentul de identitate pentru înregistrare în sistemul de înregistrare al oaspeților e-vizitatori. Casa familială din vechea zonă rezidențială Bola înseamnă casa obișnuită, o atenție deosebită pentru proprietate și tot ce vă stă la dispoziție, precum și altora înainte și după dvs. - vă mulțumim foarte mult pentru încrederea și atenția acordată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 200 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 400 m
 • Staţie de autobuz: 400 m
 • Aeroport: 50 km
 • Port: 200 m
 • Activităţi sportive: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În curte există o cadă cu hidromasaj, o piscină cu hidromasaj pentru 4 persoane, un șemineu cu grătar, 4 biciclete. . În Bol puteți închiria o barcă, bicicletă, scooter, quad, masina, surf. Plajă de volei pe plajă, teren de fotbal mic, centru de tenis cu școală de tenis, școală de windsurfing, școală de scufundări, diverse sporturi nautice. Există excursii cu barca (Hvar, Blaca, Dubrovnik), excursii pietonale (Pestera Dragonului), excursii cu bicicleta și călărie. Există trasee de ciclism marcate și plimbări în jurul locului. O promenadă minunată de-a lungul mării, până la Războiul de Aur, la care se poate ajunge cu trenul deschis și cu ambarcațiuni de taxi din centrul orașului.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tajana Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2016
Cel mai bun concediu în care vă puteți gândi

Noi venim la Sasa și Markito și Sara, timp de 10 ani .... în fiecare an, este cel mai mare loc pentru a fi în vacanță ... cu copii mici, copii mari si fara copii. Am fost în toate apartamentele și toate sunt foarte bune. Întotdeauna curat și toate aparatele sunt de lucru, plus jocuri suplimentare, sport și biciclete sunt întotdeauna disponibile. Și, la final, familia Marinkovic este mare, vă mulțumesc pentru tot și veți vedea anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
hvala :)

Va multumesc foarte mult pentru tot, tu vezi vara viitoare :)

margrz Bydgoszcz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2015
Un loc unde te simti climatice croată

În Saša si Markito am petrecut o minunată vacanță de două săptămâni. Extrem de gazde prietenoase făcut prima dată când am fost în stare să se simtă pentru tine ceea ce este ospitalitatea croat. Ei au fost întotdeauna de ajutor și ați putea apela la ele cu orice întrebări despre oraș și insulele În ceea ce apartamentul a fost un foarte curat, modern și extrem de atmosferic. Am fost aici cu trei pui - yorkami, ceea ce nu este, de asemenea, o problemă pentru gazde, și am știut că putem lăsa în condiții de siguranță atunci când apartamentul participa la un tur al insulei. Mi-ar recomanda 100% !!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Vă mulțumesc foarte mult, ești foarte amabil. Ne-am bucurat compania dvs. le aveți sunt întotdeauna binevenite. Salutari de la soare Bol, Saša și Markito

ast ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2014
laudă

Suntem de acord în totalitate cu asteriscuri. Salutări de la gazdă și nimic să nu se schimbe totul este mare, precum și ca pe ei înșiși.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumiri :)

Stimate Astovci, vă mulțumesc foarte mult :) coadă Asta, veni din nou

Afișați toate recenziile
Saša Marinković Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,