Apartament Ivan AntePisak - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Ivan Ante este situat într-un mic sat turistic Pisak, situat la 16 km sud de Omiš, la 40 km de Split și la 18 km nord-vest de Makarska. Apartamentul poate găzdui 4 persoane. Acesta conține o bucătărie modern echipată, baie, cameră confortabilă și aerisită, living, terasă mare, aer condiționat WIFI, TV LED, antena satelit și două locuri de parcare. Balconul oferă o priveliște frumoasă asupra mării și a insulei Brac. Distanța până la mare este de doar 40 de metri. Pisak este un loc mic și pitoresc, care oferă o adevărată atmosferă dalmatică și permite tuturor să se relaxeze și să se bucure de natură, departe de agitația orașului. Este situat mult sub drumul principal, fără aproape niciun trafic, ceea ce este ideal pentru familiile cu copii mici. Pisak se mândrește cu frumusețea, curățenia și multe plaje cu pietricele frumoase. Puteți închiria o barcă aici și vă puteți bucura de plaje mai puțin aglomerate, scufundări, navigare și surfing. Cu mai multe restaurante și cafenele, un magazin bine aprovizionat, cu o aprovizionare zilnică proaspătă de fructe și legume.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul este pentru 4 persoane. Persoană suplimentară 50 € pe săptămână. Sosire de la 14:00 h, plecare până la 09:00 h. Termeni de plată: - 30% în avans, la confirmarea rezervării - 70% la sosire Termeni și rambursări de anulare a rezervării: - în cazul anulării cu 120 de zile înainte de rezervare, vă vom rambursa 100% - în cazul anulării cu 60 - 119 zile înainte de perioada de rezervare, vom rambursa 50% -În cazul anulării cu 59 sau mai puțin de zile înainte de rezervare, nu rambursăm -În caz de anulare, fondurile neutilizate pot fi utilizate anul viitor
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 17 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 17 km
  • Staţie de autobuz: 17 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 23 km
  • Activităţi sportive: 40 m
  • Disco club: 10 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ivan Ante
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Cea mai frumoasă vacanță 2022

O astfel de vacanță este un vis. Apartament recomandat - 5*. Gazde drăguțe, primitoare și de familie. Într-un frigider, ne aștepta o surpriză plăcută și delicioasă. Există tot ce ai nevoie: vase, oale, cuptor cu microunde, lenjerie de pat și prosoape parfumate, fier de călcat etc. Dar ceea ce ne-a furat inimile este terasa și priveliștea ca în cea mai frumoasă reclamă a Croației. Plaja Vuje, aproape de apartament, este uimitoare. Vederi uimitoare. Orașul în sine este foarte fermecător și atmosferic. O bază grozavă. Sărbători de neuitat. Îl recomandăm din toată inima.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Chorzów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2021
Vacanță de succes în iunie 2021

Am avut ocazia să întâlnim gazde minunate și drăguțe pe care să te poți baza întotdeauna. Toată lumea se va simți ca acasă cu ei. Acestea oferă un apartament atractiv, mare, curat, complet echipat, cu o terasă însorită foarte mare și o vedere frumoasă la mare. Spațiu de parcare propriu - acesta este un avantaj suplimentar. Un loc liniștit și liniștit pentru persoanele care doresc să se relaxeze cu o plajă curată, frumos amplasată într-unul dintre numeroasele golfuri. O locație excelentă pentru cei cărora le place să-și petreacă activ vacanța, care doresc să cunoască orașele fermecătoare din apropiere. Apartamentul este 100% recomandabil. Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitate, fluturele dat ca suvenir și pentru ajutor în rezolvarea problemei cu mașina.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Dobříš, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2019
August 2019

Loc frumos, liniștit. Apartament complet echipat, lipsind doar mașina de spălat. Altfel, tot ce îți poți dori. Toaster, filtru de cafea, presă, o mulțime de feluri de mâncare, boluri, pahare și oale și tigăi pentru gătitul de zi cu zi. Prosoapele, șervețele și hârtia, pungile din coș doar un vis. Frigider mare cu congelator. Aer condiționat. Accesul la grătar prin acordul proprietarului în orice moment. Lemn întotdeauna pregătit pentru întregul grătar. Proprietarii de ajutor, drăguți, prietenoși, comunicare perfect misto, cine vrea să vorbească. De la proprietarul doamnei delicioși biscuiți savuroși de casă (am luat și rețeta) și specialitatea dulce Bosenska. De asemenea, vă recomandăm vinuri din vină din familia Lončar, în special vin roșu :-). Proprietarii intenționează să extindă terasa, care va fi un alt bonus. Accesul la plajă este, după cum s-a descris mai jos, într-adevăr, mai ales dacă este cald și căci lucrurile pe plajă. Insa plaja este frumoasa, curata, super snorkeling, sarind in apa, barci. Am lăsat totul pe plajă peste noapte și nu s-a pierdut nimic. Mulțumesc a fost cel mai frumos apartament din ultimii 6 ani. Mergem într-un loc diferit în fiecare an, dar cu siguranță vom reveni aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zorica Lončar Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Apartament Ivan Ante listare a fost vizualizat de 44424 ori de la 17.02.2016.