Apartament JerkovićBaška Voda - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bun venit la Baška Voda! Apartamentul nostru este situat chiar în centrul orașului Baška Voda. Întreaga casă este decorată ca un singur apartament și vă oferă intimitate deplină Ideal pentru o familie. Casa a fost complet renovata. La primul etaj se afla un dormitor cu o mica toaleta, iar la parter se afla o bucatarie, sufragerie si living. Ca parte a parterului se afla o parte exterioara formata dintr-o curte cu iesire pe terasa, o baie spatioasa cu cabina de hidromasaj. Casa este situata pe o strada linistita, langa biserica, si se afla la doar 1 minut de mare si de o plaja frumoasa. Vă dorim o ședere plăcută în acest loc frumos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosirea oaspeților la ora 12:00 sâmbăta și plecarea la 10:00 sâmbăta. Avansul este de 20% din pretul apartamentului, iar plata acestuia se face imediat dupa rezervare, prin trimiterea banilor la adresa. Plata pentru nopti de cazare in numerar la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 90 m
  • Oficiu poştal: 80 m
  • Port: 50 m
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Acest apartament are o parcare, care se afla la aproximativ 150m de apartament. Parcarea este inclusa in pret.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jerković
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Prijedor, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Jerković, August 2016
Pur și simplu pune - Excelent

Apartament de Jerkovic recomanda insistent tuturor, indiferent de ce tip de activități sunt favorizate în timp ce stau în vacanță. Aproape de un apartament de coastă și toate facilitățile esențiale de servicii pur și simplu fascinant, și datorită locație fantastică, pacea este garantata, deoarece apartamentul este situat într-o stradă mică și liniștită. Noi suntem facinated cu apartamentele avantajele, echipamentele de nivel superior și proximitatea față de plajă și de promenadă. Familia Jerkovic, gazdele noastre excelente și foarte servicii profesionale, acest lucru este o oportunitate de a le reard și le doresc un Crăciun fericit și Anul Nou Vacanța de dorința de a fi oaspeții lor din nou în viitorul apropiat! Familia Bakic, Prijedor

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumesc foarte mult!

Vă mulțumesc foarte mult! Vă mulțumesc pentru comentariile minunate despre apartamentul nostru si noi ca gazde. Sper ca, în viitor, re-sosire. În același timp, vă doresc toate cele bune pentru sărbătorile de Crăciun și o mulțime de sănătate, fericire și succes în noul an! Salutări!

Baške Vode, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Jerković, Iulie 2016
cazare fantastică

Salutări de în primul rând pentru proprietarii de foarte prietenoase din familia Škoda din Brcko. Noi am vacationed toți acești ani pe Riviera Makarska și prima dată în Baska Voda sau într-o astfel de casă frumoasă încă. Felicitări pentru decorarea, curățenia și accesibilitatea tuturor unui obiect, desigur, și plajă pentru odihnă a fost doar de bună calitate. Recomandare pentru toata lumea incepand cu tinerii la noi ca o familie pe care am avut o indulgență completă. Ceea ce vedeți în imagini este nimic în comparație cu ceea ce vezi când vii. Bine făcut și sper să te văd din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumesc foarte mult!

Vă mulțumesc foarte mult pentru astfel de comentarii minunate! Ne bucurăm că vă simțiți confortabil în apartamentul nostru pe care le-am îndeplinit dorințele dumneavoastră în calitate de client, deoarece acesta este scopul nostru și, pentru a oferi servicii de calitate fine, mai ales în primul rând este atitudinea noastră față de clienți în cazul în care suntem sinceri și prietenos în relațiile noastre la l. Vă mulțumim din nou și ne-ar plăcea ca oamenii să vină și să vadă această cabana mica noastră de mare! Salutări de la Baska Voda!

Ante Jerković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Jerković listare a fost vizualizat de 53341 ori de la 13.04.2015.