Apartamente Roso Makarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente nou echipate, moderne și cu aer condiționat, într-o zonă liniștită din Makarska. Apartamentele sunt situate la câteva minute de mers pe jos de plajă și centru. Împrejurimile liniștite și bucuria de vacanță vă vor oferi o adevărată plăcere. Fie că ești iubitor de natură, de vacanță, de bucurie de mare sau de ieșiri noaptea, acesta este locul potrivit pentru tine. Alegeți apartamentele situate la Put žuke 12 din Makarska și bucurați-vă de vacanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Modalitate de plata: plata in avans de 25 pana la 30% in cont, restul in numerar la sosirea in apartament. Pretul unui sejur de pana la 4 nopti este majorat cu 30%. Dacă oaspetele plătește un avans și dorește să anuleze rezervarea cu 120 de zile înainte de sosire, returnăm 50% din avansul primit, după care avansul nu este returnat. Sosire la apartament după ora 14.00. Plecare din apartament până la ora 10. Dacă doriți să intrați mai devreme în apartament sau să stați mai mult decât ora programată de sosire sau de plecare, și există posibilitatea, este necesară o plată suplimentară (20 euro pe oră). Există o posibilitate de acord pentru toate cele de mai sus.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă oaspetele plătește un avans și dorește să anuleze rezervarea cu 120 de zile înainte de sosire, returnăm 50% din avansul primit, după aceea nu returnăm avansul.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 70 km
  • Disco club: 700 m
  • Casino: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Cu excursii organizate cu barca, puteți vizita insulele Hvar, Brač, Korčula, puteți face rafting pe râul Cetina (45 de minute cu mașina) sau la frumosul munte Biokovo (30 de minute cu mașina), care poate fi văzut din oraș. . La 5 km mai departe, puteți cunoaște turismul rural cu specialități locale (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) și puteți recrea plimbarea în natură. Pe plajă, există posibilitatea de a închiria hidrobiciclete, biciclete, bărci cu motor și bărci, puteți avea recreere pe terenurile de tenis și facilitățile de jet-ski de pe plajă. Locul este înconjurat de numeroase plaje și golfuri retrase, iar după înot te poți relaxa și împrospăta în facilitățile de catering chiar lângă mare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Roso
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
opole, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Septembrie 2018
Vă recomandăm !!

Buna ziua. Recomand foarte cald, curat, plăcut, atmosferă minunată. Ne-am odihnit 100%. Mari gazde. Eram în 2018 (septembrie) Poate putem merge din nou anul acesta. Salutări, Justyna și Grzegorz.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Tomaszów Mazowiecki, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, Iulie 2019
Foarte bine !!!

Vă recomand cel mai mult Roso Apartments. Camerele curate și ordonate, complet echipate. Foarte aproape de magazin și de brutărie. Un loc minunat în care să stai. Recomand și salut

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Rokietnica, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2016
super

Apartamente Roso Vă recomandăm 1000% condiții de super-curat atmosferă plăcută spațioasă, proprietar liniștit, frumos. Vom merge cu siguranță înapoi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartamente Roso

Marcin Multumesc pentru cuvintele frumoase. Suntem încântați că familia a simțit confortabil cu noi și așteptăm cu nerăbdare să întâlnire din nou anul următor ☺ aur Roso

Afișați toate recenziile
Zlata Roso Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt implicat în turismul de familie de mulți ani. Scopul nostru este să vă facem șederea plăcută și specială, astfel încât să ne recomandați prietenilor dvs. Vrem ca vocea ta să fie promovarea noastră. Bine ati venit!

Apartamente Roso listare a fost vizualizat de 121672 ori de la 03.04.2014.