Vila Vinkovi DvoriPisak - Regiunea de Split

preț de la LEI 3.468 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 42 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa Vinkovi Dvori este situată într-un loc mic și liniștit Pisak de pe coasta dalmată, între Omis și Makarska, la numai 40 km de Split. Vinkovi Dvori poate găzdui până la 8 persoane, format din două etaje spațioase, fiecare cu o terasă mare pentru o ședere completă, o bucătărie modernă și o cameră de zi, o baie cu duș cu masaj, două camere confortabile și aerisite, aer condiționat, WIFI, TV LED și SAT antena, seif ... Apartamentul de la parter are o terasă spațioasă și mobilată cu grătar, iar apartamentul de la primul etaj are o terasă spațioasă și mobilată, cu vedere frumoasă la mare și insula Brac. Mai multe plaje frumoase chiar sub casa Vinkovi Dvori, pe o scara de aproximativ 200 de grade, sunt cunoscute pentru multa cristalina si curata, in timp ce culminand cu pietricelele si pietricelele le ofera oaspetilor o oportunitate ideala pentru o plimbare pe tot parcursul zilei, relaxandu-se si bucurandu-se de soare si mare de mult timp concediu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt pentru 8 persoane: Sosire: sâmbătă de la ora 15:00 Plecare: sâmbătă până la ora 09:00 Conditii de plata: - 30% în avans la confirmarea rezervării - 70% la sosire Condiții de anulare și rambursări: - în cazul anulării cu 120 de zile înainte de data rezervării, vom restitui 100% - În cazul anulării rezervării cu 60 - 119 zile înainte de rezervare, vom restitui 50% - În cazul anulării rezervării cu 59 de zile sau mai puțin înainte de rezervare, nu vom rambursa - în caz de anulare, fondurile neutilizate plătite pot fi utilizate în anul următor
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 17 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 17 km
  • Staţie de autobuz: 17 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 23 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 23 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Vinkovi Dvori
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 42 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osiek, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8, August 2022
Un sejur senzațional

Ei bine, nimic de adăugat, nimic mai puțin, totul este în conformitate cu oferta. Casa bogat mobilata. Recomand Vinkovi Dvori. Am fost o dată în Croația, dar acum știm că nu am fi putut avea un apartament mai bun. Casa este spațioasă, curată și bine echipată (pur și simplu era de toate (ceea ce își dorește inima) pentru toată lumea un set de prosoape, mașină de spălat, mașină de spălat vase, aparat de cafea, cuptor cu microunde, fier de călcat, uscător de păr, aparat de gheață, grătar, aer condiționat în fiecare cameră, masă de masă și bucătărie bine echipată), perfectă pentru echipa noastră de 8 persoane. Casa intr-o zona linistita cu o mica gradina cu smochine si ierburi (multa verdeata). Am primit mai mult decat ne asteptam.... Gazda a fost foarte draguta si discreta. Vlasta ne-a întâmpinat cu băuturi reci și un coș regional cu fructe, pâine, șuncă, brânză și pâine, care după o călătorie de 14 ore în mașină ne-a răsfățat gurii. Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului pe plaja mică, frumoasă și atmosferică din apropiere (accesul așa cum este descris, ca și pentru noi doar în prima zi, ni s-a părut puțin dureros - dar a fost oboseală după excursie, am avut pentru a admira terenul de fiecare dată când ieșeam) și vizitarea punctului de observare Biokowo, Split, Omis sau Dubrovnik. Iar seara pe minunata terasa spatioasa acoperita, unde am mancat, am facut gratar si ne-am distrat cu un pahar de vin delicios oferit de Vlasta. Încă nu voi aminti de dansurile de pe terasă. După-amiezele treceau pentru o baie într-o jakuzza. Mulțumim Vlasta pentru timpul și atmosfera acordată la Vinkovi Dvori - ai fost mereu gata să ne ajuți și ai răspuns imediat la toate întrebările. Vlasta se va întoarce cu siguranță pentru o altă vacanță!!! Mulțumesc foarte mult.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Budapest, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A8, Iulie 2022
Un loc grozav pentru a sta o săptămână

Apartamentul a fost perfect! Excelent pentru două familii cu copii. Am avut cadouri de bun venit în frigider și totul a fost bine pregătit pentru grătar în grădină. Vedere splendidă la mare, terasă imensă. Două plaje frumoase la 5 minute de mers pe jos. Gazda noastră Vlasta a fost foarte prietenoasă. Cu siguranță plănuim să vizităm din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Radzymin, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8, Iunie 2022
Cel mai bun loc pentru 4 cupluri

Recomand Vinkovi Dvori. Aceasta a fost a șaptea noastră vacanță în Croația. Am ajuns la Vink Dvori din întâmplare, dar acum știu că nu am fi putut avea un apartament mai bun. Casa este spațioasă, curată și bine dotată (pur și simplu era de toate: un set de prosoape pentru toată lumea, mașină de spălat, mașină de spălat vase, aparat de cafea, cuptor cu microunde, fier de călcat, uscător de păr, aparat de gheață, grătar, aer condiționat în fiecare cameră, vesela și bucătărie bine echipată), perfectă pentru echipa noastră de 9 persoane. Casa intr-o zona linistita cu o mica gradina cu smochine, rodii, masline si ierburi (multa verdeata). Am primit mai mult decat ne asteptam.... Gazda a fost foarte draguta si discreta. Vlasta ne-a întâmpinat cu băuturi reci și un coș cu mezeluri regionale, brânză și pâine, care după o călătorie de 20 de ore în mașină ne-au răsfățat palatele. Totul in conformitate cu oferta. O atracție suplimentară este o cameră de joacă pentru copii cu o mulțime de jucării și o consolă. Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului pe plaja mică, frumoasă și atmosferică din apropiere. Iar seara pe minunata terasa spatioasa acoperita, unde am mancat, am facut gratar si ne-am distrat cu un pahar de vin delicios oferit de Vlasta. Cafeaua de dimineață a avut cel mai bun gust pe balcon - cea mai bună vedere la răsărit, la mare și la munți. Serile treceau într-o baie într-o jakuzza. Mulțumim Vlasta pentru timpul și atmosfera acordată la Vinkovi Dvori - ai fost mereu gata să ne ajuți și ai răspuns imediat la toate întrebările. Vlasta daca lumea asta nu o ia razna cu siguranta ne vom intoarce pentru o alta vacanta !!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vlasta Antunovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Vila Vinkovi Dvori listare a fost vizualizat de 51062 ori de la 14.05.2014.