Apartament JadraDrvenik - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drvenik și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament familial (2+2) pentru patru persoane în casă, primul rând la mare. Are o intrare separată care asigură intimitate. Vedere la mare de pe balcon și terasă, care duce la apartament. Parcarea este pe drum, in fata casei in care se afla apartamentul. Este inclus in pretul cazarii. Distanta fata de plaja este de 50 m, iar in centrul orasului se poate ajunge la o scurta plimbare. Apartamentul este format din doua camere separate si o baie. Zona de bucatarie este intr-o camera mai mare (cu balcon), precum si aer conditionat si televizor. Wi-Fi disponibil. Fără costuri suplimentare. Este potrivit pentru o familie cu doi copii sau pentru două cupluri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată în numerar (HRK/EUR). La rezervare, este necesar să plătiți prețul unei zile de ședere, care este inclus în suma totală a facturii. Check-in de la ora 12 sau cu aranjament. Check-out până la ora 10 sau cu aranjament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru cei cărora le plac activitățile sportive, în apropiere există o sală de sport și o pistă de biciclete. Pentru iubitorii de natură, există poteci prin vechile așezări de deasupra orașului și puncte de belvedere. Posibilitatea de excursii organizate la Hvar, Korčula și Pelješac.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jadra
Jadranka Lulić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartament Jadra listare a fost vizualizat de 23767 ori de la 15.04.2018.