Apartament MKPodaca - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul MK este situat în satul liniștit de pescari Podaca, care are mare limpede, climă blândă și plaje frumoase. Apartamentul este format din 2 dormitoare, o bucătărie mare cu o sufragerie, un balcon mic și unul mare cu vedere la mare. Este situat la etajul 1 al casei si se intinde pe o suprafata de 100m2. Fiecare dormitor are un pat dublu și un al treilea pat, precum și o baie separată și aer condiționat. Se află la 80 de metri de frumoasa plajă de beton și la doar 200 de metri de plaja naturală cu pietriș situată în golful Vala. Podaca este conectat prin autostradă de orașe precum Makarska (30 km), Split (98 km), Dubrovnik (115 km), iar în apropiere se află sanctuarul Međugorje (55 km), Cascada Kravice (65 km) și orașul Mostar (85 km). Este conectat printr-o promenadă de orașele din apropiere Zaostrog, Bristo și Gradac. Oaspeții au la dispoziție parcare gratuită, WiFi gratuit și utilizarea unui șemineu comun. Lenjeria de pat și 2 prosoape de persoană sunt în apartament. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră și vă dorim un sejur plăcut și vacanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul se inchiriaza in 6 + 1. Ca confirmare a rezervarii este obligatorie plata in avans de 35% din valoarea inchirierii si se achita in contul bancar conform instructiunilor proprietarului. Restul sumei de închiriere se plătește la sosirea în apartament în numerar. Ora de sosire este de la 14:00, iar ora de plecare este până la 10:00. Taxa de turism este inclusa in pret. Nu există plăți suplimentare. Internetul și un loc de parcare sunt gratuite. Fumatul este permis doar pe terasă sau balcon.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Stornierungsbedingungen Storniert, das heißt (kündigt) der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter für den selben Zeitraum zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als dens, sind als dens, mai departe genden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten: Kündigung -bis 56 Tage vor Mietbeginn: 35 % des Mietpreises -bis 43 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises -bis 29 Tage vor Mietpreises -bis 0 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -bis 0 Tage vor Mietbeginn: 100 % din Mietpreises 28 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 125 km
  • Activităţi sportive: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament MK
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Szekszárd, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, August 2023
Concediu de odihna

Proprietarii Marica și Martina sunt foarte amabili și de ajutor. Apartamentul este foarte frumos si curat. Cazarea este intr-o locatie buna, aproape de plaja si brutarie. Totul a fost grozav!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Marica Kvesic Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament MK listare a fost vizualizat de 41537 ori de la 24.05.2017.