Apartamente Villa NadaDrvenik - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drvenik și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Facilitatea este situat în Drvenik aproape de doc feribot la Hvar și plaje de nisip. Vilă spațioasă, cu apartamente și camere oferă o vacanță plăcută și liniștită, cu o plajă frumoasă și împrejurimi. Toți oaspeții noștri pot folosi terasa însorită spațioasă în nivelul de la parter, precum și grădina din spate și atrium. Amplasarea proprietatea este perfect dacă doriți să insule și locurile din apropiere. Vila dispune de camere si apartamente duble si triple pentru 3, 4 și 5 persoane. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, internet, televizor, frigider. Camerele au o baie privată în hol lângă camera. La sosire, oaspeții primi cheia de la dormitor, baie și ușa din față. Lenjerie de pat și prosoapele sunt incluse în preț. Cu o notificare prealabilă, oaspeții pot rezerva un loc de parcare. Oaspeții camere este posibil să se utilizeze o bucătărie, care este situat la primul etaj. Apartamentele noastre oferă intimitate completă și poate găzdui 3-5 persoane. Acestea au o bucătărie complet echipată, baie, aer condiționat, TV, WiFi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezerva în apartament oaspeții garantează plata în avans de 30% din totalul rezervării, restul la sosire sau înainte de sosire. Taxă este inclus. Parcarea este inclusă. Ora de sosire (check-in) de la 12:00 la 22:00, și plecare (check-out), până la ora 10:00. Oaspeții vor fi întâmpinați de o serie de facilități și să le dea cheile.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 20 m
  • Port: 20 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Nada
Nada Krstičević Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Închirierea afacere de mai mulți ani și, împreună cu familia sa încearcă să ofere oaspeților un sejur liniștit și plăcut în camere și apartamente noastre vile. Scopul nostru este să fie disponibile și pentru a rezolva cât mai curând posibil, toate cererile clienților noștri. Sperăm că veți petrece o vacanță relaxantă în locul nostru mic.

Apartamente Villa Nada listare a fost vizualizat de 34506 ori de la 18.03.2017.