Pensiune GomilaBrist - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brist și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

PENSIUNEA Mulțime este o casă frumoasă, cu 10 camere (6 duble si 4 camere triple), care se află într-un mic sat Brist, o stațiune populară pe Riviera Makarska. De la frumoasa plajă de nisip este de numai 50 m. În casa noastră puteți găsi pacea, relaxați-vă bucură de grădina frumoasă și punctul de vedere al peninsulei Peljesac, insula Hvar sau pantă. Oaspeții care aleg să-și petreacă vacanța în mulțime de pensii se vor bucura de specialitățile noastre, bucătăria în jumătatea de bord, care este inclus în preț. Copiii de până la 5 ani nu plătesc nimic, iar copiii de la 6-12 ani achita 50%. Pentru cei cărora le place să meargă sau a alerga este promenada ideală de aproape 5 km, care se întinde de-a lungul coastei de la locul Gradac Brist pe la Podaca. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Deci, vino și vezi pentru tine. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării este obligat să plătească un depozit (20%) din prețul total. La sosirea la facilitatea de a plăti soldul în numerar. Solicităm oaspeților să respecte ora de plecare din camera în ziua plecării (după micul dejun până la ora 10) și ora sosirii în cameră, la sosire (de la 14 ore). Desigur, putem fi de acord întotdeauna cu oaspeții că timpul nu este fixat pentru motive obiective.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.7 km
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Pensiune Gomila
Petra Miošić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Familia mea și cu mine aș vrea să vă urez bun venit în apartamentele noastre colorate, miošić \\\\\\\\\\\\. Începând cu ziua sosirii, până la plecarea dvs., întreaga familie se străduiește să vă facă șederea cât mai plăcută. Suntem la dispoziția dvs. pentru orice întrebări. În aranjarea apartamentelor noastre, am încercat să facem totul cât mai bine posibil, mai frumos și mai plăcut pentru dumneavoastră. Vino și ne vizitează!

Pensiune Gomila listare a fost vizualizat de 10548 ori de la 28.02.2018.