Apartamente MarijaKorčula Brna - Insule croate

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Korčula Brna și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Marija sunt situate într-o zonă liniștită a insulei Korcula, în Brna. Ele sunt situate în primul rând la mare. Facilitatea este la 5 minute de mers pe jos de centru. În apropiere există un supermarket, o pizzerie și un birou de turism. Plaja de beton este la 10 m distanță de proprietate, iar plaja cu nisip este la 1000 m distanță de proprietate. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV prin cablu și TV prin satelit. Oaspeții beneficiază de internet wireless gratuit și de un grătar comun. În apropierea obiectului există o parcare privată mai puțin, dar la 50 m de proprietate există o parcare publică. Fiecare unitate include o bucătărie echipată, o baie cu duș și alte articole de toaletă, inclusiv un uscător de păr. Fiecare unitate are o curte mică și un balcon cu vedere excelentă la centrul orașului Brno, fiind cel mai frumos și mai liniștit loc de pe insula Korcula.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru fiecare rezervare pe care ați confirmat-o, este inclusă 30% din avans. Taxa de ședere este inclusă în preț, împreună cu utilizarea aerului condiționat. Posibilitatea de conectare cu barca prin aranjament. Sosiri după ora 13 și plecări până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Ca semn de bun venit, oaspeții primesc semne de surpriză, pe care sperăm că le va fi plăcută. În timpul sejurului, veți gusta celebrele specialități gastronomice din Brno, condimentate cu ulei de măsline de casă, împreună cu soiurile locale tradiționale de vin și ospitalitatea gazdelor sale. În locul nostru, Brni organizează excursii la insula Lastovo din apropiere. Biroul de turism este prezent pentru toate informațiile suplimentare și va fi foarte bucuros să vă informeze despre celelalte excursii organizate pe insulă. Există posibilitatea vizitei vinării locale și degustării soiurilor tradiționale de vin. În fiecare săptămână, în timpul sezonului de vară, există numeroase festivaluri cu grătare și băuturi, cântece și dans. Bine ai venit!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marija
Marija Pecotić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Apartamente Marija listare a fost vizualizat de 19574 ori de la 13.09.2017.