Apartamente AngirBrodarica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brodarica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

În Brodarica lângă Sibenik 88 km de orașul Split și Zadar, inchiriat casa cu trei apartamente, la 5 minute de mers pe jos de plaja. Apartament studio romantică pentru 2 persoane, cu terasă mare și de ieșire la peluza, intrare separata. Apartamentul de 80 m2, cu doua dormitoare, doua bai, bucatarie, sala de mese confortabilă și camera de zi ca un întreg, cu o terasă mare acoperită. Apartament de doua camere de 80m2 pentru 4 persoane, situat la primul etaj constă într-o bucătărie și sufragerie mare ca un întreg, cu o terasă mare. Bucătăria este dotată cu frigider și congelator, cuptor, cuptor cu microunde, ceainic, filtru de cafea, mașină de spălat vase și toate ustensilele necesare pentru gătit și mănâncă. Doua dormitoare, fiecare cu o dimensiune pat dublu 160x200 fiecare dormitor există acces la o terasă sau balcon cu masă și scaune. Există două grupuri sanitare și o baie cu duș.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 800 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Casa are loc de parcare pentru fiecare apartament, gratar si spatiu pentru depozitarea biciclete, cărucioare sau uneltele plajă, aer condiționat, încălzire, internet, TV prin satelit. Pretul include taxa de statiune, prosoape, lenjerie de pat și un băutură de bun venit. Brodarica are o vedere frumoasă din multe insule care fac Laguna. Distanta de orasul Sibenik 5 km, Solaris Resort 2 km, autostrada 4 km, centrul comercial (supermarket, farmacie, banca ...) 2 km. În Sibenik și împrejurimile sale este o selecție bogată de patrimoniu cultural și istoric și frumusețea naturală, cum ar fi catedrala. James, orașul vechi din Sibenik, fortificații frumoase, Parcul Național Krka și ....
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Angir
Nataša Maleš Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Angir listare a fost vizualizat de 32611 ori de la 28.05.2014.