Apartamente NaviČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele complet mobilate NAVI sunt situate pe insula Ciovo, cu vedere la mare, și la doar 200 de metri de prima plajă cu pietricele. Pe plajă există facilități de catering și un parc acvatic pentru copii, unde puteți închiria, de asemenea, bărci cu pedale sau plăci de surf. Fiecare apartament este format din două dormitoare, baie, cămară, bucătărie, living și terasă. Apartamentele sunt complet echipate cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță. Apartamentul B1, situat la parter are o terasă mare de 29 m2 și acces la grădină. De asemenea, aveți parcare (1 loc de parcare pe apartament) și acces nelimitat la internet. La doar 200 de metri sunt restaurante și alte facilități de catering, în timp ce centrul, unde se află un medic, o bancă, un oficiu poștal și o piață, este la doar 400 de metri de cazarea noastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să includeți datele șederii și prenumele dvs. în descrierea plății, iar plata în avans este de 30% din prețul total al șederii. Ora de sosire este după ora 14:00 și ora de plecare nu mai târziu de 10: 00h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Navi
Ines Petrović Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, sper că veți petrece cele mai bune momente de vară în apartamentele noastre și pe frumoasa coastă croată :)

Apartamente Navi listare a fost vizualizat de 11362 ori de la 14.01.2020.