Apartamente AnikaČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Anika 1 și 2 sunt situate pe insula Ciovo într-o zonă liniștită, la doar 50 de metri de mare. Proprietatea este la 5 minute de mers pe jos de primele restaurante, magazine și locuri de divertisment. Apartamentele sunt situate la etajul 2 pentru care oaspeții au o intrare separată. Fiecare apartament este format din două dormitoare și o baie. Ambele camere sunt cu aer condiționat și au acces la terase cu vedere la mare și pădure. Camerele includ, de asemenea, TV împreună cu televiziune prin satelit și acces nelimitat la internet. Fiecare apartament are, de asemenea, bucătărie proprie, care este echipată cu tacâmuri pentru 6 persoane, frigider, ceainic, un cuptor și tot ce ai nevoie în bucătărie. Parcarea este inclusă în preț. La dispoziția ta este un pavilion sub care există un grătar și o masă mare pentru 12 persoane, ideală pentru mese comune și socializare. Există, de asemenea, un leagăn sub pavilion și un mic leagăn pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să includeți datele șederii și prenumele dvs. în descrierea modelului de plată, iar plata în avans este de 30% din prețul total al șederii. Ora de sosire este după ora 14: 00, iar plecarea nu mai târziu de 10: 00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Aeroport: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anika
Ines Petrović Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, sper că veți petrece cele mai bune momente de vară în apartamentele noastre și pe frumoasa coastă croată :)

Apartamente Anika listare a fost vizualizat de 11404 ori de la 19.01.2020.