Apartament MarivaČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul MARIVA, la numai 25 m de mare, este situat într-un loc liniștit în Okrug Gornji pe insula ČIOVU, legat de continent prin două poduri. Este semnificativ faptul că orașul TROGIR, protejat de UNESCO, se află la doar 6 km, iar aeroportul SPLIT este la 9 km. Apartamentul independent de la parterul cabanei familiei are iesiri catre doua terase: una insorita din fata cu vedere la mare, iar cealalta acoperita cu vedere la gradina. Apartamentul este format din doua camere duble, un hol de intrare cu pat suplimentar, o bucatarie cu sufragerie si living, o baie cu cabina de dus, o toaleta suplimentara, si dispune de Wi-Fi si aer conditionat. Facilitatea este inconjurata de verdeata unei gradini mari cu plante mediteraneene care formeaza un tot cu apartamentul, iar oaspetele se simte ca intr-o casa de familie. Este posibil ca el să stea și să facă plajă într-o parte a grădinii, să folosească grătarul și dușul în aer liber, iar culesul smochinelor direct din copac contribuie la această atmosferă. Pe durata sejurului este posibila oferta de prajituri de casa pentru copii si bauturi pe baza de fructe autohtone pentru adulti. Pe lângă avantajele deja menționate, acest bun venit contribuie în plus la faptul că apartamentul Mariva atrage oaspeți noi și vechi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa turistica este inclusa in pret, precum si utilizarea Wi-Fi si a aerului conditionat. Prețul pentru șederea unui câine este de 3 EUR/noapte. Minim 5 nopti. Apartamentul se rezerva prin e-mail, si prin plata unui avans in contul valutar pus la dispozitie in valoare de 20% din pretul total. Oaspetele plătește restul facturii în numerar imediat la sosire. Se recomandă părăsirea apartamentului până la ora 10 și sosirea la ora 14, dar este posibil să se convină asupra modificării orei de sosire și de plecare dacă circumstanțele o permit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Facilități suplimentare în imediata apropiere: înotul în marea limpede, plimbările pe malul mării de-a lungul întregului litoral și tururile din împrejurimi sunt întotdeauna potrivite pentru vacanță, iar pentru oaspeții mai activi există un teren de tenis, o școală de scufundări, posibilitatea de a inchiriere scutere si buggy langa apartament.si pe mare inchiriere sandolin si ski jet. Pe lângă sandolină, copiii se pot distra și pe toboganul de mare. Excursii de o zi cu barca la insulele din apropiere sunt adesea organizate chiar în golf. Facilități suplimentare în zona înconjurătoare: în Okrug Gornji sunt organizate diverse evenimente în timpul verii. În plus, acest loc este un foarte bun punct de plecare pentru excursii către destinații turistice atractive: orașul Trogir (UNESCO), Parcul Național Krka și faimosul oraș Split.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mariva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dąbrowa Tarnowska , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2022
Vacanta de familie

Apartament foarte frumos, mai ales pentru familie. Picant, cu două terase frumoase, una cu vedere la mare și a doua vedere la grădină. Cartier linistit, tocmai la timp pentru relaxare. Foarte aproape de plajă și proprietarul foarte drăguț. Baia foarte curata si a doua toaleta. Bucatarie curata si bine utilata.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Szigethalom, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2020
Vacanță cu prietenii

Apartament confortabil, spațios, curat, bine echipat, ambele terase minunate! Terasa din spate este foarte liniștită, rece, plăcută! Prima terasă cu vedere la mare, am avut cafea acolo dimineața! Proprietarul este amabil și ospitalier! Băutura de casă pe care ne-a oferit-o a fost delicioasă! Aproape de plajă, de piață! Aproape de Trogir, la 15 minute cu mașina! Am avut 10 zile foarte minunate, sperăm să revenim în curând! O pot recomanda tuturor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeți plăcuți

Ne-am bucurat să auzim un comentariu atât de frumos, mulțumesc! Oaspeții erau foarte plăcuți, liniștiți și ordonați. suntem încântați că au profitat foarte mult de toate beneficiile cazării noastre. Oaspeții de acest fel sunt întotdeauna bineveniți!

Marina Giljanović Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Mariva listare a fost vizualizat de 29433 ori de la 08.01.2019.