Apartament Sundance StudioČiovo - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament Sundance Studio este situat la 5 metri de mare și plajă. Acesta este situat pe insula Ciovo, Okrug Donji. Interiorul apartamentului este de 35 m2, iar terasa este de 40 m2. Terasa este dotată cu mobilier de grădină și oferă vedere la mare. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, TV / SAT, mașină de spălat și mașină de spălat vase și Wi-Fi. Oaspeții au parcare gratuită în curtea apartamentului. ATM și magazin sunt la 800 de metri distanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul este la 8 km de aeroport, deci este recomandat să sosiți cu avionul. Puteți lua un taxi sau puteți închiria o mașină la aeroport (timp de conducere până la apartament - 20 de minute). Ora sosirii este de la ora 13:00. Timpul de plecare este până la ora 10:00. Plata este posibilă prin intermediul Maestro și MasterCard.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Aeroport: 8 km
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sundance Studio
Čedo Gorjanc Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit, Stimată vă mulțumesc pentru alegerea apartamentului Sundance. Dacă aveți orice întrebări sau cereri speciale nu ezitați să mă contactați. Cu respect Cedo Gorjanc

Apartament Sundance Studio listare a fost vizualizat de 14803 ori de la 05.03.2018.