Apartamente TomiČiovo - Insule croate

preț de la LEI 1.481 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa noastră (Thomas Apartamentele) sunt situate lângă mare și nisip (pietriș), plaja de pe insula, în municipiul de Trogir. Trogir istoric al orașului vechi este la numai 1500 de metri de casa noastră, sau de mers pe jos de-a lungul 10 - 15min. În plus față de ceea ce este cunoscut ca un oras frumos, care este un sit al Patrimoniului Mondial sub protecția UNESCO, muzee, monumente istorice, legende, povești, case de piatra, clopotnite, bărci, vele și apusuri de soare frumos ... Trogir este, de asemenea, cunoscut pentru cunoscut pentru ei nopți de vară plină de viață. 50 m sub apartamentul nostru există o plajă de nisip. Nisip plaje unul după altul, în lungime de 2-3 km. Plaja are umbră pentru cei care nu le place lumina directă a soarelui. Alături de casa noastră există un magazin cu alimente. Pentru oaspeții noștri, avem locuri de parcare pentru masina.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În cazul în care echipa a decis pentru a rezerva un apartament sau o cameră cu noi, el trebuie să plătească un depozit de 20% din prețul total al apartamentului, restul de bani plătite de sosirea de vacanță. Rezervare începe plata depozitului pe contul nostru. Oaspeții se ajunge la un apartament de 13 de ore si a părăsi apartamentul până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1.7 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 1 km
  • Disco club: 1.2 km
  • Parcul Național: 500 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
În casa noastră de pe insula Ciovo au cinci tipuri de cazare Apartamente apartamente studio și camere. Toate apartamentele au o vedere frumoasă la mare și plajă. Pe terase vă puteți bucura de un mic dejun de dimineață cu vedere la mare. In curte avem o terasă mare, grătar, care oaspeții pot folosi. Orasul Split este la 25 km de noi, Sibenik 40 km, 50 km Krka ... În afară de băi de soare pe aceste plaje și înot în cristal clar de apă pe care doar insule putem oferi plimbare în pădurile din apropiere, de pe insula Ciovo în 1 mile de casa noastră, aveți la dispoziție un centru de tenis, o școală de scufundări, sport și agrement hi centru unde se pot închiria biciclete, bărci, scutere, schi nautic, banana, parașutism, ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tomi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Stockholm, Suedia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2018
Suntem foarte mulțumiți.

A fost super. Suntem foarte mulțumiți.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
London, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2017
Bucurat de vedere panoramică la mare

Destul de nouă clădire. Patul a fost foarte bun, în general curat și frumos, gazdă a fost foarte frumos. Magazin într-adevăr aproape 30m. Poate doar minus un pic de o plimbare deluroasă la Trogir, scurtătate oraș 1000m, foarte frumos. Regiunea este, de asemenea, fantastic și pe timp de noapte, deoarece oferă mese și băuturi cu alți prieteni, și baruri pe plajă.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zürich, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2017
Ne-am bucurat de acasă și frumos Trogir

Întotdeauna când am venit printre voi, odihnă sufletul și corpul tău. Mirosul de copaci mare și pini, așa că am să se relaxeze sufletul umplut cu pace în timp ce eu sunt cu tine în vacanță. Aș vrea să stau mai mult, dar este imposibil. Ieșitul cu tine este mare, te pozitiv si-mi place o astfel de persoană, la fel ca tine. Sunt fericit să vină din nou. Multumesc pentru tot!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Dražena i Mirko Puda Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem încântați că doriți să-și petreacă vacanța în casa noastră. Așteptăm cu nerăbdare să te văd !!!

Apartamente Tomi listare a fost vizualizat de 83705 ori de la 13.03.2014.