Apartamente VukovićČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

O casă drăguță, confortabilă, cu o piscină de 32 m2, lângă care se află o bucătărie de vară foarte frumoasă, cu un grătar mare în stil dalmat, unde vă puteți relaxa și bucura. Casa dispune de 3 apartamente, mobilate modern, cu doua dormitoare, fiecare camera precum si livingul sunt dotate cu aer conditionat, cu terase mari cu o priveliste frumoasa, ferite de priveliste, pe care se afla 2 sezlonguri confortabile si alte mobilier de terasa. . Sunteți la aproximativ 90 m distanță de marea limpede, ai la dispoziție plaje, de la stânci naturale, plaje betonate până la o plajă frumoasă cu pietricele rotunjite, ideală pentru toată lumea, mai ales pentru copiii mai mici, unde te poți bucura de umbra pinului. copaci, cu cântecul greierilor. Casa este situată în golful liniștit Mavarčica, la 4 km de Trogir, la 8 km de aeroport și la 26 km de Split. Odată cu noul pod Čiovo și noul drum, mulțimile s-au oprit și te trezești în fiecare dimineață în pace și liniște cu păsările cântând, iar totul este acum atât de aproape de tine.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt exprimate în € pentru închirierea săptămânală a apartamentului. Sejurul minim în iulie și august este de 7 zile, sosirea și plecarea sunt posibile în orice zi. Când faceți o rezervare, trebuie să plătiți 40% din prețul total de închiriere a apartamentului, iar restul în euro la sosire. Important este că spălăm lenjeria de pat și prosoapele la 95 de grade și totul este dezinfectat. Posibilitatea de a pregăti mese cu legume organice din grădina noastră, oferind vin local, țuică, coacere pâine, prăjituri, putem livra și produse alimentare, deci un loc ideal pentru o vacanță cu multă grijă zilnică, de la servirea băuturilor reci la piscină , cafea pe care o poti prepara singur sa o gatesti la aparatele de cafea din taverna situata langa piscina, la fructe de sezon, smoothie-uri... .
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avem conditii ideale de izolare in vila noastra Nealeona, astfel incat sa puteti petrece o vacanta de neuitat chiar si in aceste conditii. În caz de imposibilitate de a sosi din cauza COVID 19, vă vom rambursa integral avansul cu 7 zile înainte de sosire. Avem multe avantaje, sperăm că le vei recunoaște. FAMILIA VUKOVIĆ ESTE AICI PENTRU VOI
Distante
  • Mare: 90 m
  • Plajă: 90 m
  • Centru: 1.4 km
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.4 km
  • Farmacie: 1.4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 1.4 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 28 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 1.7 km
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include: băutură de bun venit, garaj cu ușă automată, fiecare apartament are spațiu pentru 1 mașină, internet wireless, acoperire bună, opțiuni suplimentare: închiriere bărci, organizare excursii cu barca cu motor la Hvar și Vis, pregătirea cinei cu mâncăruri dalmate autentice. închiriere și ca un obiect independent, cu 3 etaje, iar fiecare etaj are un apartament de 60 m2 si o terasa de 24 m2 cu toate electrocasnicele pe care le puteti vedea in fotografii. Proprietarii locuiesc la parterul casei și nu au niciun contact cu oaspeții deoarece oaspeții au intrare separată. Daca nu inchiriezi toata casa, te poti intalni cu oaspetii din celelalte 2 apartamente. Vom face tot posibilul ca să plecați mulțumit și să reveniți la noi, așa cum fac aproximativ 15 familii în fiecare an.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vuković
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Baden-Württemberg - Tuttlingen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
Vacanță grozavă

Gazdele sunt foarte amabile și primitoare și foarte utile. Am avut o mulțime de distracție. Terasa cu vedere la mare este superba. Descrierea si pozele unitatii de cazare corespund cu starea actuala. Aveam un garaj încuiat, ceea ce este un mare avantaj deoarece mașina nu este pe stradă. Vederile, piscina si toata zona exterioara sunt frumoase. Cand am ajuns am fost intampinati cu flori si fructe proaspat culese din propria gradina. Plaja și toate magazinele din apropiere sunt la câțiva pași. Ne vom petrece vacanța acolo din nou anul viitor pentru a treia oară.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Hobro, Danemarca
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2023
Sedere placuta

Am avut o ședere foarte bună în acest apartament. Totul a fost grozav, tot ce ai nevoie este în apartament. Priveliștea era foarte frumoasă și cu o terasă mare. Gazdele au fost, de asemenea, foarte amabile și de ajutor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Požega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2020
O privire odihnitoare

Am stat în apartamente Vukovic și am fost încântați. Apartamentul are o terasă mare, cu vedere frumoasă la mare și părți ale insulei. Întreaga cazare este curată, ordonată și confortabilă. Apartamentul este suficient de spațios, bucătăria este dotată cu toate aparatele și ordonată. Apartamentele au, de asemenea, o piscină, astfel încât șederea noastră a fost mai mult decât se aștepta plăcută. Gazdele sunt foarte amabile și primitoare. In apropiere sunt plaje la care se poate ajunge pe jos, plajele sunt curate, marea este curata, frumoasa. Cei care nu le plac aceste plaje pot face o plimbare pe o altă plajă din centru. Locul în sine este frumos și are toate nevoile posibile de om, magazine, taverne, pizzerii și altele asemenea. Cu siguranță o recomandare pentru a merge și să vă bucurați de vacanță.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ruza Vukovic Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie Vukovic, care a fost afacere de familie cu turism de peste 30 de ani. Aflați de ce anul trecut. 11 familii s-au întors din nou. Aceasta este cea mai mare recunoaștere a noastră. Facem tot posibilul pentru a petrece momente de neuitat in casa noastra. Dragi oaspeți, vă dorim să vă bucurați de terasele mari, priviți la apusul incredibil la mare. Bine ați venit la noi

Apartamente Vuković listare a fost vizualizat de 54492 ori de la 18.06.2014.