Apartament AtikaCres - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Cres și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament modern și recent renovat în satul Melin, în partea liniștită a orașului Cres. Apartamentul are două dormitoare duble, un living, o sufragerie și o bucătărie complet utilată: aragaz electric, plită, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, frigider cu congelator, ceainic și toaster. Baie - duș, chiuvetă, toaletă, mașină de spălat și uscător de păr. Toate ferestrele au protecție împotriva țânțarilor. Aproape de plajele cu pietriș și beton și centrul orașului Cres, la aproximativ 5 minute de mers pe jos. Spațiul de parcare este disponibil în fața clădirii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cum sa rezervati apartamentul: 1. Contactati-ne folosind formularul atașat, e-mail sau telefon. 2. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma disponibilitatea apartamentului (48 de ore valabil) și metoda de plată 3. Pentru a confirma rezervarea dvs. trebuie să plătiți până la 30% din suma totală. 4. Când primim plata, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că rezervarea este confirmată. 5. Restul sumei pe care o plătiți în ziua sosirii. Taxa de ședere este inclusă în preț. Sosirea la apartament este după ora 14 și plecarea din apartament este până la ora 22.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclusă în preț. Prețul include: taxa de ședere, internetul, aerul condiționat, televiziunea prin satelit, lenjeria de pat și prosoapele, necesitățile de bază ale gospodăriei (în bucătărie și baie) și curățenia finală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Atika
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Modena, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2019
Apartament perfect, vacanță perfectă!

De câțiva ani încoace am stat în Cres în august pentru a ne putea bucura pe deplin de marea frumoasă și de mâncare bună în relaxare completă. Apartamentul Atika a fost alegerea perfectă pentru vacanța noastră: bine mobilat și spațios, situat în cartierul Melin, la 300 de metri de promenadă și la 5 minute de mers pe jos de centru. Este echipat cu mașină de spălat vase, mașină de spălat, aer condiționat, televizor inteligent de 50 inch, wi-fi și tot ce poate fi folosit pentru a rămâne la maxim. Foarte recomandat !!! Mulțumim lui Zrinka pentru ospitalitate și amabilitate cu un spectacol anul viitor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Atika, August 2018
Apartament

Apartamentul este nou și foarte frumos. Are tot ce ai nevoie pentru vacanță. Aveți o plimbare de 5 minute de centrul orașului Cres. Plajele sunt minunate. Proprietarii sunt prietenosi. Vă recomandăm acest apartament! Ne vedem anul viitor!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zrinka Agačević Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Atika listare a fost vizualizat de 14469 ori de la 11.07.2018.