Apartamente ŠobarCres - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate într-o locație excelentă, aproape de hotel, într-o zonă liniștită din Cres Melin II 30, rândul al doilea. Fiecare unitate este dotată cu parcare proprie și vedere la mare. Plaja se află la mai puțin de o plimbare de minute.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni

Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 70 m
 • Plajă: 70 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 60 m
 • Restaurant: 40 m
 • Doctor: 300 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 500 m
 • Staţie de gaz: 500 m
 • Staţie de autobuz: 500 m
 • Port: 600 m
 • Disco club: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šobar
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mihaela Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+1 August, 2019
excelent

Locație foarte frumoasă și liniștită, lângă plajă. Un apartament frumos decorat și curat, o terasă mare cu vedere la mare și parcarea proprie este foarte importantă pentru noi. Am fost foarte multumiti si cu siguranta il recomand.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Kimi Nova Gradiška, Croația
Asa si asa (2/5) A rămas în A2 Iulie, 2019
Apartament 20080

+ aproape de plajă cu un bufet, aproape de centru și tabără, vedere frumoasă la mare, stradă liniștită, prosoape pentru utilizare - apartament insuficient curățat (resturi de sticlă pe podea), nu operează televizorul sau internetul, nu are suficiente bucate și ceea ce este parțial în uz, taxă suplimentară pentru un copil de un an, supărare zilnică a proprietarului, lipsă de liniște și liniște de către proprietar În concluzie: prețul de 580 de euro pentru 7 nopți este prea mare pentru preț.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspuns

Altfel nu răspund la comentarii, dar în acest caz trebuie să. Apartamentul era perfect curat în comparație cu starea în care l-ai lăsat, motiv pentru care se percepe taxa suplimentară pentru copil. Îmi pare rău că nu ți-a plăcut să plătești pentru un copil care a fost aranjat în prealabil la prețul complet și că ai fost nemulțumit de acesta, și îmi pare și mai rău că ai fost în apartamentul lângă plajă și nu în apartamentul situat la 600 m de plajă pentru același pret. Este adevărat despre internet, ai dreptate cu privire la scuze, pentru că la vremea aceea așteptam un serviciu tehnic pentru rezolvarea problemelor. Nu comentez restul pentru că este o expresie fictivă a nemulțumirii.

Klavdija Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1 Iulie, 2018
Apartament mare, proprietari grozavi!

Vă recomandăm foarte mult. Rezervare rapidă, comunicare excelentă cu proprietarul. Doamnă foarte drăguță, întotdeauna a întrebat dacă avem nevoie de ceva. Apartamentul este personal, curat, bine întreținut, frumos. Terasă frumoasă, grădină parfumată și foarte frumoasă, cu umbra. Plaja este foarte aproape, dar nu este nici un zgomot. Stradă este, de asemenea, foarte liniștită. La mijlocul lunii iulie, aproape că nu am nevoie de un climat, apartamentul nu se încălzește, este întotdeauna plăcut în camerele de interior. Chiar merită rezervarea și, dacă suntem încă în Cres, ne vom întoarce!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Ivan Šobar Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,