Apartament Blue View Crikvenica - Kvarner

preț de la LEI 2.722 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, Apartamentul recent renovat Blue View **** oferă o priveliște uimitoare asupra insulei Krk și a Mării Adriatice. Apartamentul este situat în Crikvenica, la 300 m de mare, la etajul doi (fără lift), cu intrare securizată și parcare publică gratuită. La cerere este disponibilă și parcare privată (cu plată). Apartament Blue View **** are o suprafață de 70 m2 și oferă cazare pentru până la cinci persoane. Apartamentul oferă un balcon cu vedere la mare cu living, aer condiționat, Wi-Fi, două dormitoare, baie cu duș în stil italian și toaletă. Există, de asemenea, o toaletă separată suplimentară. Livingul spațios este dotat cu un TV Android mare. Bucătăria este complet utilată cu frigider/congelator, mașină de spălat, mașină de spălat vase, aragaz, ceainic și cafetieră cu filtru. Două magazine sunt situate chiar vizavi de clădire. Supermarketul Spar este la 5 minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata per rezervare 30%, restul in ziua preluarii apartamentului. Intrare in apartament de la ora 14:00, plecare din apartament pana la ora 10:00. Copii până la 2.999 de ani gratuit. Supliment pentru parcare privată 75 HRK/zi (10 EUR/zi). Supliment pentru animale de companie 75 HRK/zi, la cerere prealabilă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare, vă rugăm să ne informați cu două săptămâni înainte de data sosirii.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 250 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 500 m
  • Disco club: 1.2 km
  • Casino: 1.2 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Stimati oaspeti, Pretul de inchiriere include: aer conditionat si taxa turistica. Ne face plăcere să oferim sugestii oaspeților noștri despre locuri interesante de vizitat / restaurante / plaje de care vă veți bucura! Vă rugăm să ne întrebați. :-)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Blue View
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Burghaslach, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2021
Apartament perfect

Am petrecut peste 4 săptămâni la rând și ne-am bucurat de o pauză minunată. Priveliștea de la balconul spațios al mării și insulele din Golful Kvarner este un deliciu pentru suflet și a fost locul nostru preferat. Dar și camerele bine echipate ale apartamentului complet renovat nu au lăsat nimic de dorit. Dușul este o adevărată oază de wellness, iar toaleta suplimentară este perfectă. Dormitoarele sunt foarte liniștite, iar saltelele confortabile sunt, de asemenea, un punct culminant. Proprietarul și familia ei se ocupă imediat de orice întrebare și sunt foarte, foarte cordiali. Echipamentul de bucătărie cu mașină de spălat și mașină de spălat vase a fost, de asemenea, perfect. Televizorul compatibil cu Android a fost folosit și pe vreme rea. Este important să știm că nu există lift și că ne-am rămas fără suflare în primele câteva zile. De-a lungul timpului a fost un antrenament suplimentar de fitness. Ne-am bucurat în fiecare zi și cu siguranță ne vom întoarce.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Dina Brown Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, eu și familia mea suntem încântați să vă găzduim în apartamentul nostru Blue View ****! Vorbim croată, engleză, germană, italiană și franceză. Avem mai mult de 30 de ani de experiență în turism și dorim ca oaspeții noștri să se bucure de frumosul nostru oraș și de Riviera Crikvenica, cu o întoarcere în curând. Dina și Branka

Apartament Blue View listare a fost vizualizat de 20540 ori de la 12.06.2021.