Apartament ValerijaCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Crikvenica și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartament Valerija este situat pe o stradă pietruită, aflată pe primul rând la mare, pe faimoasa plajă de nisip "Crni Mol" din Crikvenica. În apropiere există mai multe baruri de cafenea situate chiar lângă mare, precum și o mulțime de restaurante care oferă gustări rapide și lente, lângă apartament există, de asemenea, o mică piață cu produse alimentare de bază și consumabile igienice, precum și o brutărie care funcționează aproape 24 de ore. Centrul orașului este la aproximativ 600 de metri distanță sau zece minute de plimbări relaxante la malul mării. Apartamentul are două dormitoare separate, unul cu un pat dublu și unul cu două paturi de o persoană. Baia are un duș și o chiuvetă cu toaletă. Bucătăria este complet echipată cu ustensile, frigiderul are congelator și există aragaz cu apă, cuptor, aragaz, mașină de spălat vase și mașină de cafea. În aceeași cameră există o zonă de luat masa și o canapea extensibilă pentru două persoane. Pentru micul dejun sau pentru o cină relaxantă cu un pahar de vin, există o terasă pentru 6 persoane cu vedere la mare. Aer condiționat, TV și Wi-Fi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentelor numai prin plata în avans de 20%, în rezervările de grevă numai de la sfârșit de săptămână până la sfârșit de săptămână.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 50 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Valerija
Danijel Dika Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Valerija listare a fost vizualizat de 24012 ori de la 11.04.2019.