Apartamente DadaCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Crikvenica și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartament confortabil 4 1 într-o casă familială, la cinci minute de mers pe jos de plajă, cu o intrare separată. Se compune dintr-un hol de intrare și un living mare, cu zonă de luat masa și bucătărie (30 m2), la parter, iar la etaj sunt două dormitoare - trei și două paturi și o baie. Cameră triplă are un balcon mare. În camera sunt două aparate de aer condiționat - unul în camera de zi, altul în dormitor mare. În baie este o mașină de spălat. Apartamentul are o parte umbrită curte acoperită loc relaxare. Bucătărie este echipat cu dispozitive (frigider, aragaz combinat electric / gaz, el. Cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea, ceainic electric, toaster) și toate ustensilele de gătit. Nisa bungalou 2 1, 35 m2, separat de casa principală. Se compune dintr-o bucătărie cu zonă de luat masa și ležaemj suplimentar pentru o persoană, dormitor cu pat dublu, baie și terasă privată cu vedere la mare. Dotate cu aer condiționat și mașină de spălat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării, se plătește un avans de 30% din total. Restul se plătește la sosire, în cazul în care cheile apartamentului. Intrarea în apartament în ziua sosirii de la 14, 00 ore; să părăsească apartamentul în ziua plecării până la 10 00 ore. Aer condiționat nu este inclus în preț și va fi taxat separat în valoare de 5 EUR pe zi pentru fiecare aparat de aer condiționat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Port: 300 m
  • Disco club: 700 m
  • Casino: 700 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Permite gratar (semineu piatră mare în curtea din față). Schimbarea prosoapelor la fiecare trei zile, de înlocuire de lenjerie de pat la fiecare 7 zile, iar în cazul unui sejur mai lung, la fiecare 5 zile. Posibilitatea de a folosi zidărie gratar / cămin în curtea din spate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Hamburg, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1, Iulie 2019
Apartament bun

Apartament bun, familie drăguță

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Hodonín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Dada, Iulie 2018
CRK. 2018

Stăpânul acasă super, cazare perfectă, pretutindeni un mediu curat și liniștit. Restaurant, brutărie și magazin de gustări practic, în spatele colțului. Ca să nu mai vorbim de accesul la mare. Eu doar recomand!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspuns la comentariul lui Gosta (g. Zbinek Mazuch)

Najljepša hvala na pozitívnom komentári. Goes pentru utilizare, dulce, liniștit, cordial, prietenos, uredni. Mi-a cerut să-mi dau din nou dragoste. Mi-ai bătut apartamentul pentru sacul meu! Salutul lui Srda, Zbinek, Petri și Filip.

Jasna Krištafor Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Dada listare a fost vizualizat de 33241 ori de la 11.01.2017.