Apartamente Opg DragoslavicPag Dinjiška - Insule croate

preț de la LEI 1.064 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Dinjiška și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente moderne nou mobilate (2) într-un loc liniștit Stara Vas de pe insula Pag. Locul este la 3 km distanță de plajă și magazine (Dinjiška). Este ideal pentru relaxare pe terasă, în liniște, cu vedere la mare. Dacă sunteți în căutarea unei pauze de mulțime și zgomot, sunteți în locul potrivit. Dacă sunteți în căutarea distracției sau vă interesează atracțiile și istoria, orașul Pag este la 11 kilometri distanță. Facilitățile sunt complet decorate; constau dintr-un living, bucătărie, dormitor, baie și terasă. Livingul conține o canapea cu posibilitate de stretching, smart TV, seif, aer condiționat. Bucătărie cu mașină de spălat vase, plită ceramică, cuptor, frigider mare, aparat de cafea cu filtru, ceainic. Dormitor cu pat dublu, două noptiere și două lămpi de noptieră, dulap și comodă suplimentară. Baie dotată cu mașină de spălat (fier de călcat și uscător de păr sunt disponibile). Tetrace cu mobilier de exterior. - Wi-fi disponibil - Parcare gratuită - Posibil de utilizat șemineu în aer liber (grătar)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se poate efectua într-un cont bancar sau în numerar la facilitate.Valoarea plății în avans este de 20% din suma estimată a unității de cazare. Anularea este posibilă cu 7 zile înainte de data programată și rambursarea plății în avans. Ora de plecare de la 08-11h și sosirea de la 12h sau cu programare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare cu 7 zile înainte de data respectivă, vom rambursa plata în avans.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 11 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 11 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 11 km
  • Staţie de gaz: 11 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Disco club: 11 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Dacă sunteți interesat de pescuit sau plimbare cu barca pe canalul Velebit, vă stăm la dispoziție.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Opg Dragoslavic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2021
O experiență minunată!

Apartamentele sunt perfecte! Cu adevărat o experiență minunată, pace și liniște de dorit, vedere, cazare, curățenie și aspectul apartamentului .... toate cele bune !!! Proprietarii sunt amabili, întreaga familie este minunată, au grijă și își mângâie oaspeții, precum și animalele de companie. Cu siguranță cea mai frumoasă experiență a mea.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc Marijana.

O nouă cunoștință minunată, o companie plăcută, vă mulțumesc pentru vizită și a fost foarte, foarte frumos pentru noi. Salutări până la următoarea întâlnire.

Štefica Dragoslavić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Vă așteptăm să veniți să vă odihniți frumos.

Apartamente Opg Dragoslavic listare a fost vizualizat de 11727 ori de la 11.04.2021.