Apartamente GordanaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drage și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Proprietatea este situată într-un mic golf de Drage. Acest loc este atât de unic încât ceea ce este pe de o parte, exact în mijlocul unui parc natural Vrana lac și de cealaltă parte a Mării Adriatice. Loc plin de golfuri frumoase, plaje, mare limpede și natura neatinsa. Marea nevoie de 3-5 minute de mers pe jos într-un parc natural de 15 min.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plățile stau în apartament sunt făcute la sosire. Este de dorit să plătească în momentul rezervării un depozit minim de o noapte din motive de siguranță. Doslaska timp ideal ar fi între 12-18h și plecare între 09-10h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 60 m
  • Staţie de gaz: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Facilitatea este situat pensii și oferim mic dejun, prânz și cină. Pentru sosirea dobvrodšlicu închinăm cu o băutură de bun venit și o gustare. Avem, de asemenea excursii organizate la câteva locații, cum ar fi Parcul Parcul Natural, arhipelagul din apropiere Murter și unitate de seara (plimbare romantică).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Gordana
Gordana Šarić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Apartamente Gordana listare a fost vizualizat de 8336 ori de la 22.05.2017.