Apartamente IvaDramalj - Kvarner

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Dramalj și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamente mari cu vedere frumoasă la mare. Apartament Iva 1 este situat la parter. Apartamentul are două dormitoare (unul cu un pat dublu, unul cu două paturi de legătură), un living și o bucătărie complet utilată și o baie. În camera de zi există o canapea extensibilă suplimentară. Apartamentul are o terasă mare cu vedere la mare. Apartament Iva 2 este situat la etajul 1. Apartamentul are două dormitoare (unul cu un pat dublu, unul cu două paturi de legătură), un living și o bucătărie complet utilată și o baie. În camera de zi există o canapea extensibilă suplimentară. Apartamentul are o terasă mare acoperită cu vedere la mare. Parcare, aer condiționat, wi-fi, curățenie finală, lenjerie de pat, prosoape, prosoape de bucătărie și taxa de ședere sunt incluse în preț Notă - cazare pentru a cincea persoană este completată de: - 38 kn (cca 5 euro) în perioada 01.01- 06.07 și în perioada 24.8.-31. 12, -44 kn (cca 6 EUR) în perioada 06. 07. -13. 7. și 17. 08. -24. 08. te - 50,00 kn (cca 7 EUR) 13. 07. -17. 08

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Oferta speciala pentru sejururi pana la 1 iulie si dupa 24 august: 7 nopti, plata 6 - În ziua sosirii la aplicație după 14 ore, în ziua plecării până la 10 ore - Copiii până la 3 ani în camera părintelui - sunt incluse în preț Pentru sejururi până la 3 nopți (inclusiv 3) prețul este majorat cu 30% În conformitate cu regulamentele Republicii Croația și datorită obligației de înregistrare în "e-vizitatorul", suntem obligați să colectăm informațiile dvs. personale în momentul sosirii: numele, prenumele și prenumele, tipul și numărul actului de identitate, sexul, reședința, nașterea (țară, . Notă: aceste prețuri sunt informative. În funcție de moneda pe care ați ales-o, vă puteți abate ușor de la prețurile reale din cauza conversiei. Pentru prețurile oficiale precise în kuna, vă rugăm să contactați gazda.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Iva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Iva, August 2017
locul Super

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Bucataria este foarte bine dotată, paturi confortabile, iar întregul apartament foarte curat. Există o mulțime de dulapuri și rafturi pentru plasarea ușoară a bunurilor lor. Vedere din fereastra de la mare este minunat. Plaja este de a muta aproximativ 600 m, dar acest lucru nu a fost o problemă. Magazin, schimb de bani și restaurante sunt, de asemenea, situate în apropiere. Proprietarul răspunde e-mailuri rapid și concret Locul este mare în cazul în care o zi în alte zone ale Croației, am fost pe insula Krk, Lacurile Plitvice, Rijeka și de top Vojak (vederi frumoase). Per total ne-am iubit șederea în acest loc.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Iva Čatipović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Iva listare a fost vizualizat de 47122 ori de la 19.02.2017.