Apartamente KlaraCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 1.039 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente de familie confortabile și complet echipate, la 300 m de mare, cu balcon și vedere la mare și regiunea Krk, SAT-TV, Wi-Fi, parcare gratuită pe stradă sau posibilitatea de a rezerva un loc de parcare în parcare privată, grătar în grădină cu multă umbră și curte pentru socializare și relaxare, animale de companie permise, aproape de restaurante, centru comercial, facilități de divertisment și sport...

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata pentru cazare se face în numerar, plata în avans este de 100,00 EUR, ora sosirii: 14:00, ora plecării: 10:00...
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 25 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 800 m
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul de inchiriere include: wifi, aer conditionat, taxa turistica, posibilitate de transport de la si catre aeroport contra cost. În cazul în care oaspetele vine în oraș cu autobuzul, posibilitatea de transport gratuit de la și la autogară.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Klara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vrbje, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2023
Vă recomand

S-a întors astăzi mulțumit! Având în vedere ce a fost plătit, aș acorda un rating de 5+. Proprietarii apartamentului sunt grozavi. Discret, la dispoziția dumneavoastră pentru tot ce aveți nevoie, atitudine pozitivă și prietenoasă față de toți oaspeții. Apartamentele sunt curate, ordonate, totul funcționează, aer condiționat, Wi-Fi, TV, apă caldă, grădină grozavă, vedere, etc. Strada este liniștită, fără zgomot cu trafic rar. Marea este aproape, e adevărat, puțin în sus la întoarcere de la plajă, dar deci mai puțin este mai mult pentru toată lumea. Orasul este grozav, plaje, distractii, promenade etc. Daca ma decid sa petrec din nou vara in Crikvenica, voi merge exclusiv la apartamentele Klara!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Beograd, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, August 2019
Gazde fenomenale

Ne-am petrecut vara cu familia Mataija în 2019. Gazdele sunt foarte primitoare și mereu gata să vă cunoască. Au o curte minunată unde copiii se pot juca în siguranță, și există și un grătar unde puteți pregăti mâncarea. Un mare avantaj este că îți poți parca mașina în curte sau în fața casei. Apartamentele sunt complet echipate cu tot ce aveți nevoie pentru sejurul dumneavoastră, iar în apropiere există și lanțuri mari de magazine. Singura dificultate poate fi intoarcerea de la plaja pentru ca trebuie sa urci in sus.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2022
Toate recomandarile

Curat, confortabil și într-o locație excelentă! Gazdele sunt extrem de amabile, abordabile și discrete. Le poți adresa cu ușurință o întrebare. Recomand cu siguranta.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Breza Mataija Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Doamnă grave și organizate, cu experienta indelungata in turism în casă familială în apropierea mării, în cazul în care toate generațiile de acord familiei noastre cu turisti hosting, vorbim engleză, germană, italiană și rusă. Organizam excursii, sărbători, team building, etc. în funcție de dorințele clienților noștri pentru o vacanță de neuitat și vine din nou.

Apartamente Klara listare a fost vizualizat de 118714 ori de la 23.01.2015.