Apartamente MarijaDramalj - Kvarner

Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de familie cu apartamente este situată în Dramalj, într-o zonă liniștită a Rivierii Crikvenica, la doar 400 de metri de promenada de pe malul mării, care se leagă de Dramalj de Crikvenica. Apartamentele A2 2 constau dintr-o bucătărie complet echipată cu zonă de luat masa, baie, 2 dormitoare, unul cu un pat dublu iar celălalt pentru 2 persoane și un balcon cu vedere la mare. Apartamentele A3 constau din bucătărie echipată cu zonă de luat masa, baie, 1 dormitor cu pat dublu și pat single și balcon cu vedere la mare. Apartament A5 este compus dintr-o bucătărie complet utilată, cu o cameră de zi, 2 dormitoare dintre care unul este într-un pat dublu și în celelalte 3 paturi de o persoană. Apartamentul are o terasă spațioasă de 20m2 cu vedere directă la mare. Toate apartamentele au aer condiționat, TV și Wi-Fi În plus față de casă există o parcare privată pentru oaspeți, iar în curte există un grătar. .

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea apartamentului, este necesară o plată în avans, care este de 30% din prețul de cazare convenit. Plățile în avans vor fi deduse din prețul de închiriere pentru suma avansului. Timpul ideal pentru intrarea în apartament de la ora 14:00. , iar ora plecării de la apartament la 10 ore. Taxe suplimentare se aplică la utilizarea de aer condiționat 5 euro pe zi. Prețul de noapte include taxa de ședere, internet wireless Wi-Fi, curățarea apartamentelor. Pentru o ședere mai mică de 4 zile, prețul cazării crește cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 3 km
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 300 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 500 m
 • Staţie de autobuz: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Aproape de apartament se află centrul comercial Duga Mall, centrul de agrement sportiv Kačjak și o varietate de restaurante, taverne și cafenele. Puteți vedea toate informațiile importante despre plaje și oferte gastronomice pe site-ul Riviera Crikvenica. (http: // www. rivieracrikvenica.com / croația / plaze-bez-premca)
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ema Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2018
laudă

Gazdele sunt extrem de amabile și prietenoase. Apartament decorat până la ultimul detaliu. Ne-am simțit ca acasă. Acesta este modul în care funcționează turismul! Toate laudele ....

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
nemam Paracin, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A3 Iulie, 2017
Nu poți merge prost

Apartamentul a fost foarte curat și ordonat. Vedere parțial la mare. Parcare în fața ușii. Locul potrivit pentru relaxare. Gazdele au fost foarte prietenos. În orice caz, o alegere bună. Vom reveni în vacanță în Dramalj.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din sârbă - Arată versiunea originală
Nada Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Mai, 2017
laudă

Apartamentele sunt frumos decorate și ordonat, gazdele sunt accesibile.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Stjepan Dušak Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,