Apartamente NikaCrikvenica - Kvarner

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul recent renovat este situat în centrul orașului și are un loc de parcare. Există o plimbare de 3 minute de plajă și în imediata vecinătate există un centru comercial, o piață, o ambulanță, cafenele.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aerul condiționat este taxat la 5, 00 eur / zi. Timpul de sosire este de la ora 13:00, iar ora de plecare este 10:00. În perioada 29 iunie - 31 august 2019, sosirea și plecarea sunt posibile numai în zilele de sâmbătă. Pentru a confirma rezervarea, este necesar să plătiți 30% din suma totală a chiriei, restul pentru cazare în apartament. Condiții de anulare și rambursare: - 100% rambursare pentru rezervările anulate cu 30 de zile și mai mult înainte de sosire - 50% rambursare pentru anulare în 20-30 de zile
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 13 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nika
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
Multumim pentru minunata cazare!

Am stat cu copiii mei in apartamentul 2+2 in iunie 2022. Nu pot decat sa spun cuvinte de lauda pentru primirea calda din partea doamnei Jasmine si minunatul apartament decorat pana la ultimul detaliu. Totul este curat și ne-a fost deosebit de plăcut să stăm pe terasa spațioasă. Aproape de plaja, magazine, centru, centru de sanatate, piata... Cu siguranta vom mai reveni. Salutări doamnei Jasmina! Anita din Zagreb

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Trencin, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Aprilie 2022
Excursia de Paște 2022 a fost grozavă aici!

Ne-am petrecut vacanța de Paște în acest Apartament în aprilie 2022, odată ajunși Jasmina ne aștepta pentru că eram în legătură cu telefonul, după o lungă călătorie a fost pregătit un apartament frumos, curat și bine dotat, cu mic cadou, tradițional de Paște” Sirnica" (cu adevărat delicioasă) pe masă, ouă de ciocolată cu iepuraș :) și, de asemenea, băuturi proaspete răcite în frigider - asta a fost foarte politicos. Am petrecut 5 nopți aici, dar nu am ratat niciodată nimic, magazinele și piețele erau chiar în fața casei, iar centrul orașului și plajele erau la aproximativ 3 minute distanță. Salutări minunatei și politicoase Jasminei! ian.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Nard, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Recenzie de cazare

Călătorim cu frică pentru prima dată cu un copil care tocmai a împlinit un an. Ajungem în fața cazării unde suntem întâmpinați de doamna Jasmina, veselă și zâmbitoare, destul de amabilă. El ne arată cazarea și suntem mai mult decât plăcut surprinși de decor și curățenie. Și un mic semn de atenție și bun venit în frigider ne bate din picioare. Am petrecut o minunată 7 zile într-o frumoasă Crikvenica, într-un apartament care ne-a înlocuit casa la maximum. Fiecare parte a efortului. Sperăm să repetăm experiența timp de un an. Salutări din Slavonia din familia noastră mică.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

Nu știu să vă mulțumesc pentru cuvinte atât de amabile. Mă bucur extrem de mult că v-a plăcut totul. De asemenea, trebuie să te laud ca oameni extrem de dragi, ca să nu mai vorbim de curățenia apartamentului. Sper sincer să ne vedem din nou!

Afișați toate recenziile
Jasmina Dokoza Butković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, va fi plăcerea noastră dacă alegeți apartamentul nostru pentru a rămâne în frumoasa Crikvenica. Credem că veți petrece o vacanță plăcută și plăcută alături de noi. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră. Vă dorim un sejur plăcut. Gazdele voastre.

Apartamente Nika listare a fost vizualizat de 111020 ori de la 28.05.2016.