Apartamente FerdoŽivogošće - Regiunea de Split

preț de la LEI 865 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate pe Riviera Makarska, în micul sat Zivogosce Blato, care oferă o experiență unică a mediului natural. Complet echipate pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Toate apartamentele au terase cu vedere la mare (insulă și peninsula Peljesac), aer condiționat și Wi-Fi, și sunt situate într-o înfundătură cu doar câteva minute de mers pe jos de plaja principală și de centrul orașului. Parcarea este prevăzută pentru toți oaspeții de lângă casă. Casa este, de asemenea, un spațiu comun pentru grătar și socializare. Apartamentele sunt călduros recomandate pentru o vacanță de familie, precum și din cauza locație excelentă naturală a satului și a conținutului bogat în mediul, suntem încrezători pentru a satisface oaspeții și aventuroasă. Vom da intimitate maximă timp ce în picioare la dispoziția dumneavoastră 24 de ore pe zi, la o utilizare maximă și mai confortabil vacanta cu noi. Ne place comunicarea relaxat și suntem bucuroși să vă informăm despre numeroasele oportunități oferite în locul și vecinătatea acesteia. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul este rezervat după plata depozitului, care este de 20% din costul total (suma minimă a depozitului este de 100 de euro). Restul se plătește la sosirea în numerar. Check-in este în după-amiaza (14 ore), a verifica afară înainte de ora 10. Dacă ajungeți mai devreme și dacă suntem capabili, noi vă va oferi un loc de parcare, până la apartamentul este gata pentru intrarea. Cu rezervare în iunie și septembrie, cu un sejur mai lung, oferim beneficii specifice. Va rugam sa ne contactati prin e-mail pentru toate detaliile și informațiile despre cazare, facilități și rezervări.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 22 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 22 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 22 km
  • Aeroport: 100 km
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Excursii organizate cu barca, puteți vizita insulele Hvar, Brac, Korcula și Peljesac peninsula, du-te rafting pe râul Cetina sau frumos panta de munte, la care nu există o vedere a orașului. 2 km, puteți afla despre turismul rural, cu specialități locale și recrea de mers pe jos in natura rutier Napoleon. Lacuri frumoase Bacina se află la 30 de minute, și un safari în valea râului Neretva aproximativ 40 de minute cu mașina. Vă oferim reduceri la diverse facilități excursie. Pe plajă puteți închiria bărci cu pedale, biciclete, bărci și șalupe. În apropiere sunt terenuri de tenis și facilități de jet-ski. Orasul este inconjurat de numeroase plaje si golfuri ascunse, și după o baie vă puteți relaxa și să se reîmprospăta în restaurante de mare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ferdo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Lubosina, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Fantastic

Apartament curat, dotat cu tot ce ai nevoie, locatie excelenta. Amabilitatea neprețuită și ajutorul gazdelor. Mulțumesc Ivana și Jura pentru un timp minunat. Mulțumesc foarte mult Ljubica pentru tot ajutorul și amabilitate. Îl recomandăm din toată inima și cu siguranță vom reveni. Ania și Tomek

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Hosty, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Satisfacție absolută

Locuim intr-un apartament 2+2, camere separate, bucatarie. Peste tot curat si utilaje in stare buna, fara mobilier vechi etc. Pretul este bun dupa parerea mea, fara nicio taxa suplimentara pentru aer conditionat, caine, etc.... Viata de noapte doar pe plaja, liniste deplina in jurul apartamentului, noi au fost surprinsi. Nu prea i-am văzut pe proprietari, doar predarea la început și apoi la sfârșit, am circulat mult, bucurându-ne. Plajele cu pietriș sunt avantajoase prin faptul că marea este cu adevărat limpede. Dacă ar trebui să mă întorc vreodată în zonă, știu unde să merg și nu cred că aș căuta în altă parte dacă ar fi disponibil. Deoarece nu există perfecțiunea, aș dori să fac o mică notă. Tigaia de pe aragazul cu inducție a fost puțin greu de încălzit, probabil că nu a fost construită direct pentru inducție, dar se putea face ceva în privința asta, a durat doar puțin timp, restul vaselor au fost în regulă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Rybnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Septembrie 2022
Încă o vacanță grozavă

Vă mulțumesc foarte mult pentru încă o vacanță grozavă. Apartamentele Ferdo sunt întotdeauna o alegere excelentă de vacanță! Salutari si ne vedem

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ljubica Brajković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Apartamente Ferdinand au trei gazde tineri: 2 proprietar frați și prietena unuia dintre ei (care ar fi mine). Comună ne pasa de apartamente, pretuim abordare relaxată și ne-am angajat să oaspetii nostri cat mai placuta. Veți fi întâmpinat întotdeauna într-o stare de spirit buna, cu scopul de a veni cu astfel de te întorci acasă după vacanță :)

Apartamente Ferdo listare a fost vizualizat de 81425 ori de la 28.10.2015.