Apartamente MarulaZaostrog - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.855 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele nou construite și echipate modern Marula sunt situate într-o frumoasă casă de familie, la doar câteva minute de mers pe jos de plajă, magazine și restaurante. Fiecare apartament oferă cazare pentru până la 4 persoane, cu posibilitatea unui pat suplimentar pentru a cincea persoană. Apartamentele au un dormitor dublu, living cu bucătărie, baie și terasă sau balcon. Apartamentele au aer condiționat, TV prin satelit, internet Wi-Fi și parcare. În plus, utilizarea gratuită a bicicletelor, grătarelor și mașinilor de spălat este la dispoziția dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cazarea este disponibilă de la ora 14:00 în ziua sosirii până la ora 10:00 în ziua plecării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 19 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 19 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
- Parcarea este situată în locația unității de cazare, iar pentru oaspeții apartamentului este gratuită. - Oaspeții au acces gratuit la internet prin Wi-Fi. - În curte există un grătar la dispoziția oaspeților. - Oferim, de asemenea, utilizarea gratuită a bicicletelor. - Oaspeții noștri au posibilitatea de a folosi mașina de spălat gratuit. - Organizăm transportul de la / la aeroport pentru oaspeții noștri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marula
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Biała Podlaska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2016
Pentru cei care ezita

Am venit prima dată în Croația, și am ajuns la Milka. Nu cred că am putea găsi mai bine. Zaostrog Orașul în sine este mică, liniștită și pașnică. Cu toate acestea, ea are tot ce ai nevoie pentru o vacanță de succes, totul în loc. In timp ce Milka Apartments Situat la câteva minute la plajă, aproape de tot, un apartament foarte curat, bucatarie foarte bine echipata, o terasa, unde vă puteți relaxa pe aer swiżym. Gazdele au oferit biciclete, astfel încât să puteți face excursii cu bicicleta, gratar pe site-ul. În conformitate cu mine, chiar nu s-au găsit mai bine. Cu o conștiință curată recomand oricui. Pana in aceste vederi frumoase ca un basm :) Îmi e dor deja.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Draga Ewa, vă mulțumesc foarte mult și sper să te văd din nou. Cu respect pentru tine si familia ta N. Ramljak

Bratislava, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Marula, August 2016
super-vacanță

Mă duc în Croația deja aproximativ 10 de ani. Ei bine, am experimentat în cele din urmă o vacanță de mare. O foarte mare parte pe mine că apartamentele de vacanță Milka. Apartament era curat, ordonat, mobilat. Am fost foarte multumit de WiFi gratuit. Peste tot ei sunt, de fapt, cer conexiune bani mari. Am foarte recomanda. Voi reveni cu siguranta aici!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
D`akujem

Draga Michal, vă mulțumesc foarte mult pentru comentariul tau fel! Ne-ar fi mai mult decât fericit să vă văd din nou în apartamentele noastre. Cu stima pentru tine, soția ta și prietenii tăi de la Zaostrog. familia Ramljak

Katowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2015
Apartments Milka este un super-apartamente într-un sat liniștit

Decorate fantastic apartamente, noi și mobilate cu gust. Nimic din ele lipsea. Gazdele foarte frumos și cazarea. Salutări! Zaostrog este un sat mic, în cazul în care, în septembrie se pot odihni în pace. Plajele nu aglomerate și chiar cu fiecare zi ce trece tot mai mult gol. Singurul dezavantaj pentru noi a fost faptul că a fost Pekara după sezonul închis. Dar rămâne mereu în centrul Konzum. Mi-ar recomanda Zaostrog Apartamente Milka și familiile cu copii. Plajele sunt pietricele si superficial foarte lung, ideal pentru copii mici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc!

Draga Agata și familie, vă mulțumesc foarte mult pentru a fi oaspetii nostri natură și pentru comentariul tau frumos de apartamentele noastre. Ne bucuram ți-a plăcut vacanta in casa noastra. Sperăm să vă văd din nou! Salutări calde, familie Ramljak

Afișați toate recenziile
Nela Ramljak Weitzer Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt fiica proprietarului apartamentului și îi ajut să facă reclamă pe internet. Un oaspete mulțumit și fericit, care va duce amintiri minunate de la Zaostrog acasă, este scopul nostru final.

Apartamente Marula listare a fost vizualizat de 79248 ori de la 05.03.2014.